A N T O N I A

all natural.

Kategori: allt möjligt

Då min plattång rymt iväg till Maria (jag glömde den där på studenten) har jag gått runt och haft mitt hår helt naturligt sedan dess och jag måste medge att jag börjar tycka om det.
Eller ja, vissa dagar vill jag typ dö för att det inte vill samarbeta men de dar då det är sådär fint naturligt vågigt/lockigt/volymigt vill jag dö lite utav lycka istället.
Funderar på att slopa plattången helt, vi får se. Är rädd att bara för att jag inte har en i närheten kommer håret att gå bärsärkagång och... ja gud vet vad!
Funderar dock starkt på att göra något åt det, samtidigt som jag vill spara det. Har alltid klippt det när jag tröttnat på det, så att spara ut blir min nya grej antar jag. Kanske en ny färg, men osäker vilken.
Åh, i-landsproblem.

do you remember.

Kategori: allt möjligt

Just nu ligger jag nedbäddad i sängen och väntar på att kaffet ska bli klart. Saknar de mornar från första gången du var här och man vaknade av att du kröp ner i sängen, kysste mina axlar och sa att du kokat kaffe. Kaffet har aldrig någonsin smakat så gott och luktat så underbart förut.
Idag blir det en seg dag, en dag man ångrar att man inte gjorde något på känner jag. Vill bara att det ska bli helg och sen kan vi hoppa direkt till onsdag tycker jag, vill att det ska hända lite saker i livet liksom.
Nej, känner att det börjar lukta kaffe så nu tänker jag dra mig tillbaka och spela något. Saknar dock min dator, den får gärna bli klar nu, vill spela L4D2 med mina knäppgökar, det är så jävla kul att man inser att man suttit i flera timmar utan tror att det är två.

I'm back.

Kategori: allt möjligt

Här var det tyst, tyst som i graven.
Men nu jävlar är det slut på det, nu blir det till att ta tummen ur arslet och börja terrorisera er få läsare som faktiskt orkar läsa, haha.
Såg förresten att jag haft bloggen sedan 07, den ni.
Vet inte hur jag ska fortsätta men blir väl till att driva på den som vanligt med just det jag vill och känner för. Tycker ni om det så blir jag glad och hatar ni det bryr jag mig inte ett skit, det är ert val att läsa eller inte!