A N T O N I A

l som i gaga

Kategori: allt möjligt

Jag tänkte bara berätta att vår extremt fina musikvideo kommer att komma upp EFTER lovet då jag är ledig imorgon. Ni får hålla er ett tag till och dö av nervositet.. eller nåt.

istället för ljud

Kategori: allt möjligt

Just nu är Andreas aka. Popluggen på Kentkonsert, ni anar inte hur mycket jag hellre hade stått där än sitta hemma och tjocka godis för att sedan få tjockisångest.
Men inte ska jag sitta här och hänga läpp, för den tredje mars (läs om SEX KORTA dagar) blir det Kentkonsert i Gävle med Bla. Andreas och Johanna. Jag känner redan nu hur hjärtat pumpar i takt.

Imorgon är jag ledig igen, så skönt så att jag dör.
Idag hade vi kanske onödigaste dagen på länge. Visst var det ganska kul med VJ-föreläsningen, men multimedian kunde jag väl ha sluppit när jag ändå är klar?
Haha, Maria och jag ägnade oss åt att kolla igenom en miljon "horror"-bilder på deviantart, läsa om självmord och asgarva åt random bilder.
Ett tag satt vi halva klassen runt vår dator och kollade på dagens överraskning. Jag tittade dock inte, är glad för det, mådde illa efter en bild.

Just nu sitter jag och gråter framför glee, like you care, och senare blir det dokumentär om en askort tjej och efter det fringe. Heliga makaroner, jag älskar fringe, jag älskar Walter, så söt så jag dör.
Imorgon blir det emodag antagligen, kanske tillsammans med Julia, who knows.
Nu ordbajsar jag så mycket att inte ens hälften vore nog...

en kväll på media.

Kategori: allt möjligt

Idag sov jag till 10.30.. Okej, jag vaknade klockan 8.06 av mig själv, men tvingade mig själv att somna om.
Gick upp och åt en bra frukost för en gångs skull, fil och typ "nyttiga flingor". Tog en lång dusch, typ en och en halv timme, finns inget bättre.

Pappa kom förbi och hämtade mig och sedan drog vi till media för lite föräldrarmöte. Känns bra att vår musikvideo var så bra (överdrivet stolt tjej). Alla hade damp och allt var lagomt flum.
Drog hem och var extremt arg i bilen på väg hem, blev allt mer småtjurig när jag kom på att jag måste laga mat och vara skithungrig samtidigt. Fixade köttfärssås och övertalade pappa att laga makaroner, gick ju jättebra. Hosthost.

Ingenting går på tv ikväll, snacka om I-lands problem, får sova tidigt och hoppas att jag inte sett fel på tablån och missar nåt skitbra.


Söt, tjock, sliten tjej. Ah fast näe.

veckans underbara schema

Kategori: allt möjligt

MÅNDAG 9.00-15.00: Redigering hela dagen, blev dock klara och fick gå hem tidigt.

TISDAG 9.00-15.00?: Klassdag för att "föra ihop alla grupperingar". Pingis, fika, film(?) och bowling.

ONSDAG: Ingen tid här eftersom det är olika för alla. Vissa börjar 9 och andra senare. Min grupp börjar inte förrän föräldrarmötet. 17.00-18.00. Me like.

TORSDAG 9.00-?: En hel dag multimedia + någon föreläsning om video dj.. Fatta noll. Hoppas det blir bättre än vad min hjärna just föreställer.

FREDAG ?: Ett stort frågetecken. Blir antagligen en kort liten dag med bara planering, skönt.

Tänkte bara dela med mig lite så att ni kan bli lite avundsjuka där hemma. Hihi.

jag skulle byta plats med vem som helst på sekunden, om jag kunde.

Kategori: zdjęcia



dom har molnen i famnen, men du skriver ord som mord i handen..


dom har gått för att leva sina liv,

Kategori: zdjęcia







och gud vet att jag måste leva mitt..

...

Kategori: allt möjligt

Hm, dålig uppdatering, allt ligger på minus just nu känner jag. Även vädret.
Helvete vad kallt det är, och snösnösnö, vittvittvitt. KRÄKS!
Visst, jag älskar vintern. Men den behöver bara finnas December-Januari, sedan räcker det. Är så trött på snön att jag snart kissar hatord i den.

Om ni undrar varför jag ligger så back på bloggandet är det för att jag inte pallar sittar framför datorn då jag får ont i huvudet och ögonen och allt. Synkoll nästa!

allt är galet - även jag.

Kategori: allt möjligt

Känner att jag har varit lagomt elak imorse. Andreas och jag skickade sms till Maria att vi var sjuka och inte skulle till skolan. Hon fick nog småpanik av det hela. Haha åh vad kul det var.
Mindre kul var det dock när Andreas vägrade släppa hela The grudge grejen. Jag hade extrem panik och var nära att dra av världens gråtattack. Folk som känner mig från tidigare vet hur extremt dåligt humör jag kan hamna på bara någon råkar nämna det. Usch, hatar det.

Dagens höjdpunkt var när Andreas och jag blev skiträdd när en asstor hund (läs: king kong i hundformat) gav ifrån sig ett skall. Haha dog.

back to the old dark days.

Kategori: zdjęcia





Hittade en massa gamla bilder nu när jag rensar datorn. Typ chacha äcklig hud och en miljon fräknar. Fräknar är gulligt dock,.

dagens facelook/dagens outfit

Kategori: allt möjligt



ah fast, näe

hei, heido, random.

Kategori: allt möjligt

Jag mår illa över att jag har varit så extremt dålig på att blogga den senaste tiden men kan slänga ihop lite snabbt vad den senaste tiden innehållt och sedan kanske jag är så snäll att jag kör ett långt inlägg ifrån igår.

klippt håret på annika, färgat håret på annika, varit sjuk, fått dödsångest av allt det sjuka, sovit, ätit mig riktigt rund om magen, mobbat en bil, räddat människan i bilen vi just mobbat, fått mobilen inblandad i 112, lackat på mamma, lackat på pappa, lagat tacos, dött åt parodier på youtube, varit extremt skabbig i utseendet, köpt mina skor jag suktat efter i ett år, lackat på annika, sett på en miljon filmer, spelat spel, lyssnat sönder öronen på musik, inte suttit vid datorn på riktigt förrän nu.

skogsturken möter turkhits, tummen upp.

Kategori: musik

tonight, tonight

Kategori: allt möjligt



Extremt tjocka, nakna och oseriösa bilder. Lite lagomt mysigt sådär på en tisdagskväll. La just märke till att jag ser ut som en pojke i blött, kort, lockigt hår och inget smink runt ögonen. Söt tjej.

Bästa kvällen på länge, top gear och världens längsta dusch. Kan inte bli bättre.
Jo, en nybäddad säng väntar. Så skönt så att jag dör.
Imorgon måste jag upp tidigt och plugga inför matteprovet på första lektionen.. FAIL!

baby loves to dance

Kategori: allt möjligt

Hela dagen har varit helt underbar. Började dock allt med att försova mig och bråka med mamma, men sedan blev jag glad i mungipan när jag fick åka bil med Sara och hennes sötmamma till skolan.
Har spelat in musikvideon och redigerat lite hela dagen idag. Vi var tvugna att skapa en ny del till refrängen då den förra sög.
Dagens idag var när Andreas näcka och Israel kom in, jag dog.

Tänkte avsluta världens onödigaste inlägg med att plåga er lite. Tänkte bara hälsa att vår video ger en ståfräs och tyvärr, ni måste vänta ett tag till innan den är klar och redo att visas.

igår.

Kategori: allt möjligt

Jag har inte så mycket att säga förutom att jag nyss var så nervös så att man kunde se läpparna darra och händer flyga över bordet.
Läs hela händelsen på Andreas blogg.

nu är jag en apelsin

Kategori: video



Fotoanimation.
Blev indelade i grupper och fick en låt och en rekvesita.
Resultatet ger jag tummen upp.

running up that hill.

Kategori: allt möjligt

Hm, får börja med att ursäkta mitt inlägg med allt för mycket ordbajseri. Fast, varför ursäktar jag mig? Ordbajs är det bästa som finns här i livet, räddaren under en pinsam tystnad.
Dock finns det bra ordbajs och dåligt ordbajs. Viktigt att kunna skilja på detta för att undvika pinsamma situationer.

Gårdagen bjöd på fett hår, klädångest, äcklig hy, tårar i floder, emotankar, cancerpinnar, melodifestival, schlagerfika, prat, asgarv, rådjur, harar, och en miljon "när man talar om trollen"-moments.

Nu blir det tjock framför tvn med popcorn och cola, mmm.

smygtitt

Kategori: målat



Ser ut som om hon har snusläpp just nu. Måste fixas.

(Y) akifregalhcs & llävkreglahcs

Kategori: allt möjligt

Idag drar melodifestivalen igång, och tönt som jag är älskar jag det i smyg (läs: tönt som jag är skulle jag dö om jag missade det och det vet alla om).
Ska snart dra iväg och köpa överdrivet nyttiga saker att trycka i sig, måste bara orka klä på mig först. Sitter i linne och trosor, har suttit så hela morgonen, det är ju så jobbigt att klä på sig. Fick jag bestämma skulle man slippa klä på sig, någon annan skulle få göra det åt mig. Och inga kläder skulle vara fula, allt skulle se asbra ut och finnas i alla storlekar så att vi korta och knubbiga också kan köpa jeans.
Känner att jag kom lite off topic där, det var väl ändå melodifestivalen det skulle handla om idag?
Känner för att ta på mig min jättefina blåa klänning, men känns lite väl att komma in på ica med den, haha.

Hm, hela detta inlägget är bara ordbajs just nu, men innan jag säger hejdå och klär på mig och drar iväg till affären delar jag med mig av min typiska Schlagerfika.
  • Grönsaksdipp
  • Tacochips
  • Guaccamole
  • Popcorn - Funkar vid alla tillfällen då en tv är med i bilden. (ordvitsARNE)
  • Läsk - Kan bytas ut mot andra drycker beroende på sällskapet.
Som ni ser, det går inte att hålla en misslyckad schlagerkväll med Antonias Schlagerfika!

cry baby, cry

Kategori: allt möjligt

Vet ni vad? Imorgon behöver jag inte gå till skolan, hihi så skönt.
Jag blev lite småtjurig på min svenskalärare när jag hörde att Hasse inte måste då hon har sitt svenskaarbete hemma. Men snäll som min lärare är fick jag med pappret hem och jag kan skriva det hemma istället. Tummen upp!

Igår insåg jag att jag är riktigt äckligt fet och idag kom strandsäsongen på tal i skolan. Jag drog ett skämt om att när jag drar av mig till bikini på stranden så skriker alla RÄDDA VALEN! och börjar rulla ner mig mot vattnet. Ja, jag slipper ju gå till vattnet i alla fall.
Alla dog av skratt, vet dock inte om de skrattade med mig eller åt mig. Skrattade de med mig så är det skönt att man kan förlänga andras liv lite sådär, om det var åt mig måste jag skärpa mig rejält. Typ inte äta socker förrän efter badsäsongen och träna hårt som fan, dagligen. Jag kommer att vara totalt död. Tummen ner.

Just nu så sitter jag och väntar på att Fringe ska börja. Har nyligen (läs: mellan klockan åtta och nio.) sett på Glee, jag tror att det är något fel på mig. Började att asböla precis när programmet började och grät konstant enda tills det hela var över.
Börjar bli hungrig nu också, mamma och pappa kom precis in genom dörren med kassar fulla med mat. Typ gräva fram nåt gott ur dem? Ja tack!

why so serious?

Kategori: målat



typ chacha snyggare irl.

failARNE

Kategori: målat



Känner mig sjukt ledsen i ögat nu. Försökte mig på en Lady gaga, och den såg bra ut... tills jag skulle smeta svart på den. Blev för ivrig och allt blev fel. Råka smeta lite svart på näsan, den som skulle vara clean. Har sjuk ångest. Ska jag måla högra sidan helsvart? Alltså.. det som inte är hennes huvud. Liksom, ska jag måla över luvan och allt det svart.. hjälp?
btw, fint paintarbete på den undre, tummenupp.

the fame

Kategori: allt möjligt

Idag har det varit studiedag, så skönt. Jag tänkte vara duktig och gå upp tidigt i alla fall, slutade med att jag vaknade kvart i tolv, sopa. Spenderade hela dagen framför tvn och blev lagomt avundsjuk på viga människor och lyxiga presenter på Ellen Degeneres, haha.
Har haft töntigt stor lust att måla idag också, har som ni redan sett målat random snubbe men flagga i mun, den ser faktiskt bättre ut i verkligheten. Cam gör inte bilder någon rättvisa känner jag.
Sitter just nu och knåpar på en Lady Gaga, borde egentligen duscha...
Ikväll ska jag dansa, sjukt kul. Kommer dock känna mig som en oduglig äckel mitt i allt då jag varit sjuk de två första gångerna. Alla i min grupp kommer att blänga arg på mig som vanligt. Bara för att de är nå jävla superdansare och får in allt i huvudet på två sek. Ajah, inte ska jag sitta och klaga nu, duschen kallar, både nu och efter dansen. Haha duscha två gånger på bara några timmar, lyckad tjej.

Har märkt att jag tappar mer än hälften av alla läsare bara för att jag inte uppdaterar på typ en dag, shiet. Får man inte ha ett liv?
Nej, nu klagar jag igen... DUSCH!

fulsnygg

Kategori: målat



Hm, en exremt dålig cambild som får mina fula nymålade bild att framstå som ännu fulare, haha.
Jag kan måla om jag vill, men jag vill inte. Jag tycker att fula målningar utrycker mycket mera känslor.
Vad tycker ni?

det är snö och kallt, HEJ!

Kategori: zdjęcia

first f on a monday

Kategori: allt möjligt

Idag mina kära vänner är det första Februari. Är det bara jag eller är det VÄLDIGT coolt att den första för en gångs skull inträffar på en måndag? Det brukar ju alltid vara mitt i en vecka typ och allt blir så sjukt virrigt.
Jag tackar första Februari för att den ställer saker till rätta i min hjärna.