A N T O N I A

dagens outfit #2.

Kategori: allt möjligt



Pappa hälsar från vår fina altan som just nu under rusten fungerar som förvaringsrum. Söt mössa och söta tuttar, men jag älskar honom ändå!
Och camfärgerna är kassa, mössan är egentligen illröd. Gulligt.

i en fransk värld.

Kategori: allt möjligt

Jag förstår inte ett ord franska, men ändå älskar jag språket. Jag blir mysig i kroppen av det.
Vem vill inte mysa ner sig en regnig dag med en bra film som Ensemble, c'est tout, tillsammans är man mindre ensam, och sin franske pojkvän med mörkt busigt hår, konstant porrblick och tredagarsstubb (eller mer). Mmm, dagdrömmeri på högsta nivå här.


klickahärrr

DÖR.

Kategori: video

A.picasso

Kategori: allt möjligt

<som kanske hela världen vet om vid det här laget så håller min familj på att rustar vardagsrummet. Från början var det tänkt att vi skulle ha tre gråa väggar och en diskret fondvägg i liknande färg. Men nej, nu vill amma inte ha det därför att man enligt henne inte kan ha möbler framför en fondvägg?
"Men Antooooniaaaa... Man ser inte tapeten?????" söt mamma.
Istället mina kära vänner (och ovänner?) ska vi ha alla väggar gråa och jag ska tydligen måla en tavla på 1x1,5 - 1x2m. Fyfan va jobbigt. Det kommer ju att bli klart vid sisådär.. min 40års dag.

JAG VILL OCKSÅ GÅ PÅ BARTY!

Kategori: allt möjligt


"Jag brukar knycka sunes grejer"

Alltså ordet knycka, hur grymt är inte det?
Det är precis lika underbart som "frän" och "fräsig".
HÅKAN! <3

0307.

Kategori: allt möjligt

Sommarkväll ägde. Missade Darin, blev skitledsen. Hihi, där tog jag i.
Är fortfarande sugen på sushi efter att tittat på när Jocke käka. Själv får jag nöja mig med det som finns i kylskåpet. Typ fil? Nej tack.

Känns så jävla jobbigt att man vänt på dygnet. Kan inte sova förrän vid fyra först och som tur är är jag inte ensam. David var snäll nog att dra ut på en snabb promenad. Askalas.
Känner att jag bör försöka vända tillbaka på dygnet för magen kurrar och är vrålhungrig. Bättre att sova och äta fetaste frukosten imorgon istället...
Imorgon vankas regn och vardagsrumsrust. INTE okej.

chacha släkten i polen.

Kategori: hejdå sandviken


I en annan del av Polen med andra ord.

höstlov?

Kategori: allt möjligt

V A R T  Ä R  S O M M A R E N ?

Nej jag glömde, vi bor i sverige. Det här är sommaren med 13 grader värme och fina gråa regnfyllda moln. Fan, man kanske ska överväga att cykla till stranden och steka på en fin och jämn bränna. Känner att jag älskar sommarlovet när det inte ens finns.

big.

Kategori: allt möjligt

Känner mig helt förlamad i kroppen efter att hamnat i säng först vid halv 7 på morgonen.
Gårdagskvällen spenderades hos Johanna tillsammans med Frida, Sara, David och en jävla massa spel. Märkte inte ens att klockan gick när vi dog åt de extremt fula bilderna på spelkorten men plötsligt var det tydligen tid för Sara och Frida att fara hem.
David övertalade mig till ett parti monopol junior, men för att inte sluta spela fick jag ta lån av honom, känns inte så bra. 29 kronor må inte låta som en hög summa, men ni kan gissa hur lång tid det tog att bli av med den skulden när de rör sig om att en tomt kostar en krona och inte 5000. Helt galet.

i call on friday - rakt översatt med andra ord.

Kategori: zdjęcia

EXTREMT FIN HEADER PÅ BESÖK! Var så sjukt less på den gamla, den var så tråkig. Sätter därför in en tillfällig header, som en mellanakt. Eller, kan man säga så?
Känner att jag vill ha en ny, kom med förslag. Min fantasi har torkat ut tillsammans med gräset under solen. Steksol.

Jag bör fortsätta med städningen av mitt rum, men jag orkar inte. Ska ta ett sista farväl av min gamla header och sedan sova. Nej fy va hemskt det låter, sova nu.
Jag ska nog bara vila ögonen lite, i soffan, fan va skönt.


antonias sommar.

Kategori: zdjęcia

Och nu sitter alla som på nålar där hemma och undrar varför uppdaterar inte Antonia sin blogg? Vad gör hon om dagarna egentligen?
Svaret får bli i bild.


Förlorarhävningar.

Segerdans.

r-r-rääääksallad.

Kategori: allt möjligt

Jag älskar vädret, det är ju så kallt att man måste hämta täckjackan och hacka tänder (hej ironi).
Har äntligen hittat till datorn (kan man verkligen säga äntligen om det) efter en heldag på stranden. Fem hela timmar med stek, eftersom att ingen var på badhumör utom jag.
Känner nu hur det osar från hela baksidan av min kropp, hej räka. Mitt ansikte är inte ens räka... Det ser ut som om jag försökt steka mitt eget ansikte till lunch i en stekpanna, söt tjej.

Har ingen aning om hur jag ska fördriva kvällen. Blir antagligen en timmes kalldusch och sedan bada i after sun, spela lite kort med min fina kortlek och äta mig tjock på allt i huset. Låter braaa.

Ursäkta att jag inte målat över deras.. kön.. men jag antar att alla vet hur en snopp ser ut. De som läser min blogg är inte fem år direkt, får jag hoppas. Haha.

sitter och grisgarvar.

Kategori: allt möjligt


Var tvungen att ladda upp min passbild, "gammal bild" dock, tagen i typ mars. En dag gammalt är ju tydligen extremt nu för tiden så.
Kan seriöst inte ta bilden seriöst. Dör varje gång. Och ni ska se namnteckningen! Ser ut som om jag heter antonio. Känns bra att man inte ens kan stava sitt eget namn.
Hm, cambilden gör allt ännu värre. Ser ut som en tolvåring som tror att hon är ascool med smink och skinnjacka. När man ser bilden i verkligheten ser jag ut som en kriminell transa (stava). Inte okej.

leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet.

Kategori: allt möjligt

Först kände jag för att skriva värsta djupa inlägget, men orkar inte. Värmen och myggen tar död på mig.
Hade även en miljon olika saker att skriva funderare på, men allt försvann så fort jag gick och la mig igår.

Inget nytt har hänt i livet förutom att jag badat ute för första gången denna sommaren. Badade nakenbad (jag behöll dock mina trosor på) mitt på ljusa dagen. Det ägde ganska hårt. Jag försökte även att döda en ganska liten, men extremt äcklig, spindel på mitt rum idag. Jag gav den två smällar men han vägrade att dö så pappa fick komma springandes innan jag började böla. Har aldrig försökt döda en stor spindel utan att ropa på någon förut... 1337-Antonia!

Sitter just nu och väntar på att hemsökta hus ska börja 0.55, yay så nära. Försöker att fördriva tiden med musik.. funkar sådär. Tror att jag ska måla lite och imorgon ska jag fan städa kameran och fota lite. Om jag orkar.

doooooon't let the devil ruin it all.

Kategori: allt möjligt

Och eftersom att jag vet att alla bryr sig sådär extremt mycket om vad som händer i andras liv tänkte jag ny hälsa att duschen väntar, fyfan va skönt.
Dagens duschmusik... TIMO!

DET ÄR VARMT UTE.

Kategori: zdjęcia


och jag håller mig extremt cool trots värmen.

sun(es sommar).

Kategori: allt möjligt

Känner att jag är en misslyckad sommarlovsmänniska (hej långt ord). Låg ute i solen typ tre sekunder (om man jämför med hur länge alla andra ligger ute i solen) och nu är jag knallröd och det svider. Inte bra.
Snart ska jag tjocka mat i alla fall, och ikväll tjockar jag tillsammans med TBO och JR. Jag ska tjocka allt som går att tjocka, bokstavligen. Äger.
Nu ska jag nörda världens snyggaste la roux, igen. Det äger... Känner att jag fastnat på ordet äger idag, det äger inte.

(mid)sommarnatt.

Kategori: zdjęcia



Jag vet att jag ser ut som ett blockmongo, men det får man göra när man drar ut på picknick trots att man är sjuk. Åt nog upp mig fem kilo den kvällen på bara godis, men det äger. Vi bjuder även på vår extremt fina sida känner jag. Lite sena bilder, men har som sagt varit sjuk.
Emmas bilder, men jag.. lånar.. dem.
Nu ska jag lyssna på introlåten från shaft och tugga melontuggummi. Mums.