A N T O N I A

if you marry me, would you bury me?,.

Kategori: allt möjligt

När jag ser på min blogg mår jag illa, det där är inte jag, det där är inte mina tankar. Jag förstår inte hur mina inlägg kan få mig att framstå som ännu en varelse gjord i plast, fylld utav äckliga fula känslor.
Så är inte jag.
Jag är inte gjord i plast, jag vet inte vad jag är gjord av. Tydligen är jag precis som alla andra, fast jag inte känner mig som det. Jag har äckliga tonårsfinnar, äckligt hår som växer i äckeltakt, äcklig mens, äcklig kropp. Jag är en misslyckad version av alla andra. Jag är de fula resterna som inte fick plats på någon annans kropp, ihopplock...
Min hjärna och vilja funkar tvärt emot alla andras dock.
Vill jag ha regn blir det sol.
Vill jag bli smal blir jag tjock.
Vill jag vara glad är jag ledsen.
Vill jag bli älskad blir jag hatad...

Det finns några få saker jag älskar, som jag riktigt tycker om. Få saker som får mig glad på riktigt. Riktiga människor, de som är gjorda av samma saker som mig, dock de fina delarna, och musik. Eller inte nödvändigtvis musik, det kan även vara ljud. En tredje sak har jag också på min korta lista av lycka. Dofter. Dofter av parfym, vått gräs, kroppsdoft (nej, inte svett och avföring mm. utan personlig doft). Dock känns det som att jag kan stryka en av sakerna som får mig glad. Musik, ljud. Min hörsel blir allt sämre, och jag får allt mer tinnitus. Jag försökte banka huvudet i väggen här om dagen, trodde att jag kunde slå bort allt oväsen i mitt huvud, det gick inte.

CHACHA JULEN!

Kategori: musik

Igår städade jag och Annika, min invalida syster (HOSTHOST), hela köket flera gånger om. Först var det rent, sen var det frukost. Sedan var det rent, sen blev det middag.. osv.
Eftersom att jag är så jävla dum kör jag igång julskivor på högsta volym. Jag har efter det världens julkänsla och det kliar i kroppen efter julafton och paket.



Julavslutning 2008, Niorna ensamma om att sjunga helklass på en jullåt.
Karins 'Happy Christmas' ägde.

förlåt för dålig uppdatering!

Kategori: allt möjligt

i soffan hemma hos therese, fredag kväll.

Jag: Asså hennes lik är fett fult.
Sara: Men tror du att du är snygg som lik eller?
Jag: Nej..
Sara: NEJ JUSTDET! :D Jo du bara vääärsta skyltdockan! *posar*
Jag: Ja? Jag ska ha värsta lenin-balsameringen

häng dem högt, häng dem höööögt.

Kategori: allt möjligt

Idag vaknade jag med världens frossa, gick upp och tog tempen. Feber, YAY!
Nej inte precis. Knarkade tabletter och la mig och sov igen. Vaknade ett, har sovit bort hela dagen och fylls av en extrem ångest.
Skulle ha fått en massa gjort idag, har inte gjort ett skit. Eller jo, jag har tittat på Buffy, HAHA!

Just nu fixar jag en framsida till mitt arbete som ska in imorgon. Borde skriva klart engelskan som skulle in för en månad sen? Bättre sent än aldrig, haha men fyfan. IG hejhej.
Sitter hellre här och popar timo och kent. yäyä.

Borde göra klart mina arbeten nu, jag orkar inte.

dör nummer 2

Kategori: allt möjligt

  

The whoohooohooo.

Kategori: allt möjligt

Gårdagskvällen spenderades med Annika som nu kommit hem från sjukhuset.
Såg på körslaget, Ola vann, det finns en smula rättvisa här i världen trots allt. Såg på Die Hard 4.0, trevlig film, Bruce is the shit. Haha.

Idag blir det att tycka synd om mig själv för att jag är så ensam och sedan ska jag försöka städa rummet. Duscha ska jag också göra, fan va skönt. Ska ta en överdrivet lång dusch på en sisådär två timmar. Ikväll är det start för Bones, jag har paxat tvn kan jag lova. Nej, nu ska jag klä på mig och spela sims eller nåt, samla krafter inför städningen. HEJ!

Dagens låt > http://open.spotify.com/track/2qbnFNxZjgCQqFWEMT6hpi

en övertrött lördagskväll.

Kategori: allt möjligt



GRATTIS FRÅN EN ÖVERGLAD ANTONIA!

Kategori: allt möjligt

allihopa tillsammans; AAAAW!

Kategori: allt möjligt


Team Ola ska vinna. Annars är svenska folket dum i huvudet. Fast det vet vi ju redan att vi är..
Ola är bäst, Stefans kör kan inte sjunga, och Stefan kan inte vara körledare. Det här är maffigt, Det här är fint. Jag gråter.

POP! goes my heart

Kategori: allt möjligt

Idag mina kära vänner är det Fredag den 13. Det märks..
Jag vaknade runt halv nio av att telefonen ringde, jag kunde inte lyfta min arm. Fick panik och trodde att jag var förlamad, sedan kom jag på att jag har vaccinerat mig. Tack vare vaccinet har jag fått jätteont i huvudet och jobbigt att andas, inte kul. Men hellre mår jag lite dåligt nu än jättedåligt sen.
Jag måste duscha idag, har ingen aning om hur jag ska tvätta håret. Jag får antagligen be mamma om hjälp, haha eller nej. Jag får försöka tvätta håret med en arm, vänster. Herregud, man har inga muskler i vänster arm har jag märkt, den är ju nästan förlamad. Det är tur att det finns musik, förgyller min dag med musik från music and lyrics och.. tro det eller ej, DARIN!
Sjukt mycket minnen från syslöjden där nu.

Ikväll blir det antagligen att mysa med film och tjocka i sig chips och godis med snygga tjejer. Jag vill se en skräckfilm, det är ju trots allt fredag den 13, haha.

Pagan Poetry

Kategori: allt möjligt

Jag tror att min mamma är lite trött på mig.
För det första har jag toan, fast jag inte är där. Jag sitter här och borstar tänderna, haha. För det andra lyssnar jag på Björk jättehögt, mamma är inte direkt big fan of Björk. För det tredje kollar jag på nya comhem reklamen om och om igen. Skrattar hejdlöst varje gång, så sjukt bra. Dett finns en till där de har deras version med originalversionen bredvid. Så lika, så bra. Jag dör.

ni har väl inte missat?

Kategori: video

Och har ni det kommer här världens bästa reklam.

Dagens outfit

Kategori: allt möjligt



världens bästa gunnar hälsar!

i know you love me, nooot.

Kategori: allt möjligt

Jag har fått en varning om att om jag inte är på nästa ind.-val kommer jag att få en ig-varning. JÄTTEKUL! inte.
Jag kan inte rå för att jag ALLTID är sjuk i början av terminen, okej det har gått ett långt tag på terminen nu. Men höstterminen är alltid värst, blir lätt sjuk och allt. Min rektor och alla mina lärare tror säkert att jag är en skitdryg elev som aldrig är i skolan för att jag hatar den och allt där till. Men så är det inte, inte alls. Jag tycker om skolan, haha helst ärligt. Jag tycker att det är kul att vara i skolan, speciellt nu med mina nya klass, alla har fet humor. Jag tycker om att ha höga betyg för att man då märker att man inte slitit i onödan. Så från och med nu mina vänner kommer jag vara i skolan även om jag är magsjuk, har 40graders feber och migrän. Jag skiter i allt som har med ordet 'sjukanmälan' att göra och pluggar upp mig totalt. Fifään va skönt det ska bli.

underbara minnen

Kategori: allt möjligt




På rosa moln, Kärleken

Haha sitter och tittar på tv just nu och mitt i allt hoppar texten till 'kärleken' upp i min hjärna. Trots att jag inte hört på flera år kan jag delar av den utantill.
Jag minns att vi ALLTID lyssnade på just dehär två låtarna av CK. Mellanstadiet, läppglans som rann, jeans med toffsar. Haha men fyfan, det var tider det. Tider med en jävla massa skratt och sjukt onödiga bråk.
Olinda-bitch bby. <3

svininfluensa? nää.

Kategori: allt möjligt

Nu är det säkert, imorgon kommer min älskade sötmamma hem. Hon kommer inte bara till Gävle sjukhus utan hon kommer hem hem, sjukt glad tjej här hemma! På lördag blir det att åka iväg med mamma och handla present till pappa, det är ju farsdag på söndag, och köpa skor till mig själv. Kan någon säga mig varför ALLA kängor jag vill ha kostar 999:-? Inte över, inte under utan EXAKT 999:-
Högst på önskelistan ligger såklart ett par drmartens, men ah, haha priset. Därefter kommer mina älskade pettson-skor från Scorett. Men med tanke på min JÄTTEBRA EKONOMI så blir det antagligen budgetversionen från H&M.

Antonias immunförsvar är på topp känner jag, sjuk idag igen, men imorgon blir det antagligen skolan får vi hoppas. Jag blir tokig av att inte träffa människor.
Nej, nu ska jag söka igenom alla dessa få kanaler vi har på vår halvtrasiga tv och hoppas hitta nåt som är värt att döda tid med.

short hair, hair

Kategori: allt möjligt



Den här pojken har en ruggigt fin frisyr och ruggigt fina kläder. Jag funderar på att klippa mitt hår i nån liknande frisyr, kanske lite längre på sidorna dock. Jag är väldigt osäker gällande detta..
Jag tror att jag ska spara ut mitt hår en bit till och tjata till mig en septum, sedan ryker nog håret.

Hans blogg finner ni här > http://joachimk.blogg.se/

cheesecake

Kategori: allt möjligt

Min långväga vän Thomas fick idag reda på att vi har ostkrokar i sverige, han tyckte att det var jättekonstigt eller nåt, fattar inte hur man kan tycka att det är gott. Själv sa han att de också har krokar, fast med jordnötssmak. Jag stötte på såna i Polen, blev lite ledsen i ögat, det skall ju vara ringar!
Efter att vi tjatat om ostkrokar ett tag blir jag ruggigt hungrig och får världens mest randombild som tröst. Haha tack och bock Thomas (:

är man sjuk så får man vara snygg

Kategori: allt möjligt



snyggt att t-shirten viker sig så att det ser ut som att jag har tuttar som börjar under hakan och bara hänger (Y)

på torsdag äts det ärtsoppa på lördag är det fest,.

Kategori: allt möjligt

På torsdag kanske min syster flyttas till Gävle sjukhus. Nu håller alla tummarna för att det blir som planerat så att jag får träffa min syster och min extremt saknade mamma. Plus att jag måste sno mamma ett tag och köpa present åt pappa, det är ju trots allt fars dag på söndag, om jag inte minns fel.
Blir väl typ en tröja, eller som jag är så duktig att jag åker och köper fotopapper med pappa, lurar honom att jag bara ska skriva ut mannen, myten, ögonbrynen. MEEEN har även fixat en bild som present. Ajah vet fan inte vad jag ska göra, förslag? :)

miljö-bikt!

Kategori: allt möjligt



Antonia & Philip, HÄRDSMÄLTA

miljötinget 09

Kategori: allt möjligt

Är nu hemma efter en hel helg i Gävle, har varit på miljötinget för er som undrar. Helvete vad kul det var, det var en helt annan anda och mycket mer drag i alla jämfört med förra året, även fast vi var färre deltagare i år. Nytt för i år var att folk från hela sverige var med, en tjej i min workshops-grupp var från Karlskrona, hon har nog rest längst av alla av de jag mötte i alla fall.
Tyckte att det var bra gjort att få dit parken, världens bästa finaste parken, haha. Och Clockwise såklart, dansvänligt som fan.
På tal om dans, dansen under clockwise spelning spenderade jag med Johanna och vår nyfunne vän Philip. Lite smått roligt allt det där faktiskt. Vi skulle göra solrosprojektet på lördagen, men jag och johanna kunde inte hitta några från sandviken. Vi var precis på väg att gå med en grupp med folk från falun och hofors då vi hittar John och Philip, som förövrigt går på GS, haha.
Måste säga att Philip gick ihop rätt bra där, hade lagomt rus ett tag, vi fick just i allt detta ruset för oss att vi skulle bikta oss, det slutade ju fint. Vår grupp satt i myshörnan och gjorde ingenting, eller.. Jag och Philip satt och skrek av skratt hela tiden, Johanna skakade på huvudet åt oss och John satt mest och åt eller gav oss en konstig blick.
Middagen var ju trevlig, satt med Johanna, Philip och tre helt okända tjejer. Live-bandet spelade typ sjukt högt (kan bero på att vi satt precis bredvid) och det var svårt att höra vad alla andra sa. Philip sa något som jag trodde var "Jag la upp den i hennes knä", i Johannas alltså. Philip och jag fick garvattack igen..
Haha luncherna (stava?) var rätt roliga. Första lunchen satt jag och Johanna och pratade om att vi var så sjukt mobbade som bara var två, förra året var vi typ sju. Precis när vi sitter och pratar om att man ser som mest mobbad ut när man sitter ensamma i matan kommer det två personer och sätter sig med oss. Jacob och Max, rätta mig om jag har fel. De var trevliga, hade dock svårt att höra vad de sa när de pratade så tyst. Haha acob var förövrigt sjukt lik Björn Gustavsson. Andra lunchen satt vi med en översocial kille som jag inte alls minns namnet på. Han var lite väl högljudd istället, dock fick han igång disskussioner (stava). Det var kul faktiskt, att träffa nytt folk.

Nu ska jag laga mat, med andra ord värma mat. Om jag kommer på något mer skriver jag det,.

telia-gunnar in real life.

Kategori: allt möjligt



fb-chatten in action!