A N T O N I A

evacuate the dancefloor

Kategori: allt möjligt

Är nu hemma efter att ja jobbat från klockan fyra.
Johanna och jag har fått order om att göra en tidning så idag har vi sprungit runt och frågat en massa barn en massa frågor. 
Sandvikens just nu hetaste dansgolv? Ja i alla fall om vi snackar värmen i rummet.
Bilder kommer senare. 

alla lider av halloweenfeber, även jag.

Kategori: zdjęcia

nu är det slut!

Kategori: allt möjligt

Eftersom att alla var ruggigt dåliga på att kommentera med ett namn till min nya bild så har jag beslutat att utse vem som fått äran att pryda denna tavla med sitt namn.
Ingen mindre än världens bästa Johanna Rystedt.

Mannen, Myten, Ögonbrynen.

Time toooo say goodbye.

Kategori: allt möjligt


Gårdagen spenderades hemma hos Johaanna med en miljon kilo godis och lite läsk. Tittade på ensam mamma söker, körslaget och little miss sunshine. Kan ju inte bli bättre.
Julia lockade mitt hår, först fick jag panik över hur jag såg ut. Hade tappat all självförtroende som jag hade haft på morgonen och förmiddagen. Men de var som de sa, att jag bara är ovan. För nu ser det bara lite cp ut, men känns inte så hemskt som det gjorde igår.
Dagens planer blir nog att sola, fixa klart glitterängels bloggdesign och sedan laga mat med mamma. Shit har fortfarande inte fattat att mamma ska vara borta HELA nästa vecka, just när jag har höstlov, det suger hårt. Kommer att sakna henne sjukt mycket och haha, pappa ska laga mat? Jo men tjena, kommer ju att gå bra. Tror att jag tar över den rollen. Annars blir det en såndär fin meny med pizza/kebab varannan dag. Haha.
Imorgon ska jag jobba, disco för miniorer. Ska bli så sjukt kul, de är ju så söta.

För tillfället lyssnar jag på dessa två låtar. Tycker mer om den engelska versionen, kanske för att det är den som är i början av blades of glory? Haha. Men båda är värda att höra.

engelska
<
italienska <


Min kavaj är inte lortig eller har mjäll på sig. Det är tyget som ser ut så i blixt, haha.


hjälp mig!

Kategori: målat

Jag har ingen aning om vad jag ska döpa min nya bild. Någon som har ett bra förslag? Mangla på med förslag, tack.
Tryck på bilden för att få den större.

play the music.

Kategori: allt möjligt

look at my horse, my horse is amazing.

Kategori: allt möjligt

Jag gör ingenting, egentligen borde jag, men jag orkar inte. Har en miljon svenskauppgifter som ska in imorgon, ASKALAS, nej inte direkt.

Känns som att jag har varit den mest irriterande personen i klassen idag. Jag fick ingen sömn så jag var övertrött. Plus att jag stoppade i mig jättemycket socker för ens orka cykla till skolan. Hela dagen har jag hoppat runt, sjungit och haft allmän damp. Iofs är ju hela klassen dampig, ingen märkte nog mig. Haha.
Kändes skönt att vi slapp matten idag, och imorgon. Det finns en gud, och honom tycker vi om.

MP09
Lite snyggare, Lite galnare, Lite bättre.
Maria, Andreas/Popluggen, Sara

jag är kär, det kan inte bli bättre.

Kategori: video


.

Kategori: allt möjligt

Mamma kom nyss hem och blev skitarg för att jag är hemma och är sjuk igen. Tydligen är det bara hon som får vara hemma när hon mår dåligt fysiskt/psykiskt.
Tack mamma, då ska du fan också dra till jobbet när du mår dåligt.

emo, emd. fan samma sak.

Kategori: allt möjligt

Jag orkar helt enkelt inte.
Mobilen ringde som vanligt imorse, och precis som jag trodde satt febern kvar. Jag bara vände på mig och somnade om, sa inget till pappa som antagligen kommer att bli jättearg för att jag inte har varit i skolan. Men allt är deras fel, mina föräldrar. Visst, jag älskar dom hur mycket som helst, men varje gång jag är sjuk tvingar de mig att gå till skolan i alla fall och det hela slutar med att jag blir sjuk mycket längre än vad jag skulle behövt om jag stannat hemma från hela första början.
Jag orkar knappt leva längre. Allt är allmänt jobbigt och att det finns folk som ser ut precis som dig bryter ner mig allt mer för varje dag. Jag vill dunka huvudet i väggen, smeta ut hjärnan över väggen, tills du försvunnit ut ut mitt huvud. Allt är bara för mycket just nu, därför söker jag glädje i allt möjligt, tänker på helt konstiga saker, allt för att orka mig igenom dagarna.
Nästa vecka är det höstlov, jag ska göra allt för att tvinga ut dig ur mina tankar. Måndag och tisdag ska jag jobba, på onsdag är det bio med ku och det blir antagligen lan onsdag och torsdag..
Fredag är räddaren i nöden. På fredag åker jag bort, miljötinget 09 tillsammans med Johanna. Jag håller tummarna för att det blir askul. Om inte tar jag livet av mig, nästan,.

Om ni undrar över titeln..
Man blir fan emo av att lyssna på EMD, ehe (A)

rainrainrain.

Kategori: zdjęcia

Jag vet att bilderna är väldigt korninga. Men det gör bara att det ser kallare ut, haha (Y)
Lägg en tanke åt att alla bilderna är tagna innifrån. Haha.


17 oktober

Kategori: allt möjligt

Idag kära människor är det ingen mindre än min egen namnsdag, Antonia!
Jag har kommit fram till att det är jordens kanske finaste namn, annorlunda, men inte allt för annorlunda. Me like.
Idag ska jag dega hela dagen, kanske städa lite på rummet. Ikväll blir det att laga mat tillsammans med mamma, har lovat henne att hjälpa henne. Sedan ska jag tjocka som aldrig förr.
Imorgon är det medledarkurs, i ungefär fem timmar, ojoj. Hoppas det blir någon god mat i alla fall.

jag dör

Kategori: allt möjligt

söt tjej, söt tanke.

Kategori: allt möjligt


När jag blir stor ska jag gifta mig med någon som heter Liv i efternamn, sedan ska jag byta förnamn till Inge. Det skulle klä mig så fint. Som handen i handsken.

.

Kategori: allt möjligt

För er som inte verkar fatta att man kan stanna hemma från skolan för att man mår dåligt psykist, jaa.. chacha men så är det nu för tiden.
Stannat hemma två dagar, sa till mamma att jag var sjuk. Visst är jag sjuk men inte så sjuk att jag egentligen skulle behöva vara hemma.
Jag blir tokig för att min hjärna inte vill sluta tänka på dig, varför kommer du ständigt upp i mina tankar? I natt hade jag en helt sjuk dröm, drömde om flygande motorcyklar och allt möjligt, ingen du. Men mitt i allt är du där i alla fall och gör mig lika ledsen som alltid när jag vaknar. Och nej, detta är inte den enda anledningen till att jag mår dåligt, har en miljon mer på lager. Men du är en av dem som jag vill bli av med mest. Försvinn bara. Du har raderat mig totalt, varför kan jag inte radera dig?

vare regn

Kategori: allt möjligt

Åh jag är så sjukt glad, jag är hemma och sjuk idag igen. YES!
Hejhej ironi, hatar att vara sjuk. Ni vet såna där hemska förkylningsblåsor man brukar få i munnen och ibland på tungan? Jag har lyckats fått såna i halsen, AJ säger jag bara.
Inte nog med att jag är sjuk, igår var det jättefint väder som gjorde att man blev sjukt less på allt för att man inte kunde gå ut och fota. Idag regnar det, vilket gör mig mer nere än jag redan är.
Mitt fotosug från igår höll i sig även idag, så jag gjorde några få försök till att fota. Efter att ha fotat ett tag känner jag att alla bilder suger. Dum som jag är har jag inte ändrat inställningar. När jag märkte mitt misstag var det alldeles för mörkt ute för att ta nya bilder. Snacka om att man känner att turen är på ens sida.
Mamma förgyllde dock min dag en smula, över sms, haha.

Mamma: Hej, hur mår du idag?
Jag: Fortfarande förkyld och magen är cp :c
Mamma: Vad är det med magen?
Jag: Men. Den krånglar för att uttrycka sig fint. Haha när lärde du dig att smsa? :)
Mamma: Det var innan du föddes


Haha, ajaj dissen där kände jag. Som tur är har inte mamma lärt sig att uttrycka sig efter en diss, som min pappa gjorde. Haha sjukt jobbig. Han drog en diss och sedan skrek han ÅÅH DISSEN eller HAHA DISSAAAAD!!
Normal pappa? Jo fan.

skolfoto.

Kategori: allt möjligt



Dagen till ära bjuder jag på en bild. Febrig tjej med jordens sexigaste feber-outfit. Frisyren är ju i hög klass med top model känner jag. Om detta vore facebook skulle servern krascha för att alla skulle gilla min bild så starkt.

Jag har aldrig tänkt på tjejer...

Kategori: allt möjligt

"Undrar vem jag är.
Om jag skulle fråga en okänd människa på stan så skulle han säga:
- En människa.
Jag vet inte om det stämmer. Kanske.
Om jag skulle fråga min mamma så skulle hon säga att jag är en sån där snäll pojke som inte gör några stygga saker. Om hon tror att det är sant så får hon väl tro det.
Pappa skulle säkert svara att jag är en lovande framtida forskare. För jag är så nyfiken på allt. Måste man inte vara det? Jag menar, om jag inte tar reda på saker och ting så kommer jag ju att leva i ovisshet hela livet. Det vore inte kul.
Om jag skulle fråga min storebror så skulle han säga att jag är en eländig snorunge som bara stör honom när han vill vara i fred. Det stämmer ganska bra. Förutom det där med snorunge. Det är han själv som är det.
Jag kanske skulle fråga min morfar om vem jag är. Han skulle svara att han inte vet vem jag är. För han är senildement och kommer inte ihåg mig. En gång frågade han om jag var hans storebror Glenn. Det är jag inte. I så fall skulle jag vara typ 107 år och inte 13.
- Du är kung Vormulv av landet Zebron, skulle min kompis Johannes svara.
Vi brukar spela Earth Jalan på Internet ihop. Det känns inte annorlunda på nåt sätt att vara en kung.
Kanske är jag bara en kille, 13 år. Inresserad av livet. Men inte tjejer. Jag har inte tänkt på tjejer en enda gång under hela mitt liv.
Jag får nog fortsätta att undra vem jag är."


- Nalle ur 'Zeina och Nalle'

ingen kan känna sig nere med en ballong?..

Kategori: allt möjligt

Jag har en sån extremt tjockisångest just nu. De tre senaste dagarna har jag inte gjort något annat än att äta konstant. Inte är det bra saker jag äter heller, nej bara en massa skit fullt med kalorier och fett och socker och allt vad det nu finns. Jag är är tydligen överviktig och bör gå ner 2.44 kilo för att bli normalviktig. Definera ordet normalviktig, tack. Dags att typ gå ner minst fem kilo i vikt? Ja tack!
Imorgon är det skolfoto och jag har sån sjuk ångest över det hela, har inget att ha på mig för det första. För det andra spelar det ingen roll om jag gör mig i ordning innan skolan imorgon, innan vilken skoldag som helst egentligen, eftersom att jag ändå ser ut som skit.
Som ni kanske märker är mitt självförtroende totalt i botten och jag önskar faktiskt att jag bara vore död för stunden. Men eftersom att jag älskar livet av någon konstig anledning (eftersom att livet verkar hata mig) så kommer jag att vandra kvar tills jag blir gammal och sådär sjukt gulligt grå i håret.

.

Kategori: allt möjligt

Börjar med att ursäkta för extremt dålig uppdatering senaste tiden, men jag är konstant trött, tänk om jag börjar bli sjuk? Alltså, riktigt jättesjuk?
Ibland undrar jag hur det kommer att gå för mig i framtiden, både igår och idag har vi inte gjort annat än tittat på film på skolan. Visst det är ruggigt skönt, men vart kommer det att leda?

Imorgon har jag skolfoto och de har bytt sal så att det är borta vid OP nu istället för inne hos oss. Kul? Nej inte direkt.

amandavardetinte.

Kategori: allt möjligt

Sitter på skolan och har multimedia. Dagens arbete var att göra klart animationer och lägga på ljud eller att göra en separat ljudberättelse. Jag valde att lägga på ljud på min animation.
Känner att min animation är ganska kung, en diss på amandavardet. Mixade ihop lite festljud, sorl av människor och skratt. Fixade lite dovare och TADAAAA!!! Vi har ljudet av fest innifrån en toa.
Ska se om man kan få den här på bloggen sen, skulle vara kul om ni också får ta del av mina talanger.

tonight, tonight.

Kategori: allt möjligt

Bjuder nog på ett idol-inlägg efter idol. För det är väl idol ikväll?
Nej, nu ska jag sova, har sjukt ont i huvudet.

den bjuder vi på, eller?

Kategori: allt möjligt


söt bild, ignorera mina korvfingrar och spegelbild. orka censurera på en blogg, här delar vi allt. eller?

penn-string.

Kategori: allt möjligt

Dagen har varit helt galen. Första lektionen var engelska och alla var lagomt trötta och oengagerade. Min penna och min mobil fick analbakterier på sig och mina nycklar fick pungsvett, tackar för det. Efter engelskan var det idrott, men efter gårdagens dans var inte mina ben på topp. Jag snackade med Lars och gick sedan hem till Marre. Dock hittade jag inte, haha så hon fick gå ut och hämta mig, rätt nyvaken sådär. Hur söt som helst :)
Satt och snackade och drog sedan till skolan, käkade äcklig och slemmig mat och sedan var det datakunskap. Missade dock hela då jag fick sitta i en timme och prata med skolsköterskan, haha.
Sista lektionen var nog dagens höjdpunkt, jag skrattade så att jag grät. Vi hade skapande verksamhet och alla var lagomt övertrötta. Cecilia mimade fint med i låtarna och alla andra var lagomt flamsiga. Andreas skratt var underbart när han filmade Cecilia.
Efter skolan satt jag mig i soffan och tittade på tv, somnade efter ett tag. Mamma väckte mig halv sju och tvingade i mig mat. Sedan dess har jag bara suttit här, kan inte röra mig och börjar få feber.
jag orkar inte bli sjuk igen.

higher.

Kategori: allt möjligt

Jag har lyckats sträcka båda mina lår, bränt båda mina knän och typ gjort illa båda mina ljumskar. Snacka om att vår dans är galen. Vi ska kicka framåt, bakåt och sedan ner i spagat på golvet. Allt i ett, helvete vad min kropp ömmar nu. Jag undrar redan vad vi ska ha på oss på uppvisningen, haha nästan det som är roligast. Förra året hade vi inga roliga kläder, hoppas på ett riktigt uppryck i år. Med tanke på låten, och dansen, borde vi ha helt galna kläder. Eller typ, svarta tights och en svart tight tröja. Sedan band/sjalar i skrikiga färger. Haha det är i alla fall vad jag får upp i mitt huvud när jag ser dansen framför mig.
Nej, nu ska jag trycka i mig te och sedan sova. SKÖNT!

.

Kategori: allt möjligt



Ja det är ju bra att ens rektor tycker om en i alla fall (misstolka inte tack, haha). Btw så drog Andreas bästa kommentaren.
"HAHAHA ÄGD. ÄGD CAROLINE"

In a place where we only say goodbye.

Kategori: allt möjligt

Åh vad jobbigt, när jag tittar på min fotouppgift såhär i efterhand ångrar jag att jag inte ändrade kontrasten lite på bokbilden och gjorde den lite ljusare. Jaja gjort är gjort. Jag har lämnat in det och allt så finns nog ingen chans att ändra det nu.
Ikväll är det dans och jag kan den inte alls, önska mig lycka till!

dreadfucking, ehe.

Kategori: allt möjligt

Sitter och läser en helt sjuk tråd på internet som handlar om.. intimhygien?
Det hela började med att en kille snackade om att vi tjejer luktar gammal mögelost i fittan, och en kille sa att vi luktade gott. Sedan kom en bunt tjejer och skrev att killar inte luktar hallon direkt, och att han måste hittat alla sina tjejer på gatan om ALLA luktat illa. Helt plötsligt började alla snacka om flänsost för att en kille skrev att han tycker att det är tjejers plikt att slicka bort den. Alla tjejer blev skogstokiga och skrev att det är så jävla äckligt när killar har flänsost och att han kunde ju slicka en tjej som inte duschat på en månad om han tycker att det är så kul. Helt plötsligt börjar alla snacka om att äta konkelbär?Tillslut mådde jag så illa så att jag var tvungen att sluta läsa.
Om ni undrar varför jag skrev detta.. Jag vill förgylla eran vardag med sjuka samtalsämnen. Haha nejdå, jag tänkte bara att jag skulle dela med mig.

jag är ensam hemma, jag ska sova ensam. mina tankar kommer att övertas av dig och jag kommer inte att få en blund i natt.

Kategori: allt möjligt

.

clownglass, dudududududu, i like it!

Kategori: allt möjligt

Sitter och tittar på Kenny Begins, åh vad jag tycker om den. Jag minns när man var liten och höll på att kissa ner sig för att man var så rädd när de gick nere i gångarna under skolan och letade dr deo. Plötsligt så kom det en zombie, och en till och en till. Jag var så rädd att jag satt och blundade. Filmen är helt underbar den också. Dock förstår jag inte varför det är så mycket småbarn som tittar på det, de upplevde ju aldrig Kenny under sin glanstid på 90-talet. Johanna och jag var och såg utställningen i Stockholm, alldeles för mycket "mindreåriga" och tyvärr väldigt få i min ålder. Såg ett gäng med killar som kanske var närmare 20 dock, det var kul.
Bjuder på fetaste bilden för dagen, har kommit fram till att jag ser ut som en kanin när jag ler. Haha. Btw, titta på koftan jag har på mig. Har äntligen köpt min älskade kofta. Asmysig, tummen upp!

"själv tror jag starkt att jag har utvecklat hjärnceller."

Kategori: allt möjligt

Sitter och ser på Watchmen just nu, men jag är inte på humör för att se en sådan film. Jag sov inget i natt, fan om det börjar nu igen, alla dessa sömnlösa nätter. Min hjärna är helt off när jag inte får sova, och jag har sjuka humörsvängningar (stava). Stackars Cecilia, lackade lagomt på henne idag över världens minsta sak, hoppas att hon inte tog åt sig allt för mycket av det.
Nej, nu ska jag mysa ner mig ordentligt i soffan och titta på något som är mer i smak med min hjärnas ork just nu, Kenny Begins!

varför minns jag dig så väl, varför raderar jag dig inte bara så som du raderade mig? jag kan inte sova för att jag minns dig allt för väl, jag kan till och med känna dig. jag känner fortfarande din varma hud under min hand, känner hur ditt hår kittlar mig mot armarna. jag kan känna hur du ryser när jag kittlar dig i nacken och den trygga känslan som fyllde mig när du höll om mig. jag vill bara glömma.

schools out for the summer?.

Kategori: allt möjligt

Sitter i skolan och jobbar med en typ fet fotouppgift. Vi skulle nämligen fota spår i vardagen, försöka fånga "jaget" och sedan skall vi göra en utställning med dessa bilder i vår media-korridor. Inget vill funka för mig och alla har så sjukt mycket finare bilder än mig, jag skäms ju över vad jag lyckats knäppa. Alla kommer mobba sönder mina bilder, plus att nästan alla har svartvita bilder? Jag har färg på mina bilder, mobbad tjej. Bjuder er på en oklar InDesign-mall av hur det kommer att se ut. Det ska även sitta en porträttbild bredvid som visar att det är jag som gjort det hela, vill inte det. Haha. Ursäkta det dåliga formatet men bara JPEG-bilder som ville funka, lagg.



HJÄLP MIG!

Kategori: allt möjligt

Nu är det så att jag tvingar er alla att gå in på denna sidan och söker efter påsen the new black. För er som inte fattar är det meningen att ni ska gilla den, haha.
Innehållet i denna påse är:
Hallon
Blåbär
Björnbär
Melon - den exotiska touchen
Grapefrukt - för att runda av det söta

Alltså, ingen lakrits, mums.

,.

Kategori: allt möjligt

Jag förstår inte varför jag inte kan sluta tänka på dig. Du raderade ju mig bara sådär, varför kan jag inte göra samma sak med dig?

jag orkar inte, knappt så att jag orkar leva.

you know what?.

Kategori: allt möjligt

Städningen gick ju, fint. hosthost. Jag har stor lust att ringa Rent hus och be dem om lite hjälp på traven, haha. Imorgon blir det i alla fall att dra till Valbo med mamma efter skolan, kanske kan få ett par skor om jag har tur, haha.
På tisdag får jag försöka ta tag i städningen på riktigt. Så fort jag städat klart ska jag måla klart de två omålade väggarna och sedan blir det att jaga en fin antik fotölj. När allt det är klart är det bara att pynta. Ska få en sjukt fin lampot (golvlampa) av mamma, så det gäller att hitta en snygg skärm. Vi har en likadan fast bordslampa också, funderar på om jag ska ha den eller inte. Ska nog införskaffa en tv också, så att jag slipper tjocka ut mamma och pappa ur vardagsrummet så fort en enda kompis ska hit, haha.
Nej, nu ska jag dricka litervis med te och äta pepparkakor. Det är ju nästan vinter ute och då är det väl nästan jul också. Eller?

var bara tvungen att dela med mig.

Kategori: allt möjligt



clean it up, biatch.

Kategori: allt möjligt

Idag har jag sovit bort hela dagen, gick upp rätt tidigt och åt frukost, började bråka med pappa. Ni fattar inte vad den mannen har pms eller? Blev så sjukt arg på honom att jag gick och la mig igen.
Idag ska jag väl städa, det är ju nästan så att man får ta och ringa rent hus, haha. Så pga att jag ska städa blir det inget inlägg förrän ikväll, om jag inte bara ska ta en liiiten paus i städandet, hosthost.

idiot?, nej idol.

Kategori: allt möjligt

Ingen kunde väl missa Idol igår. Igår togs alla finalisterna (kan man kalla de så) ut.
Juryns wildcards förvånade mig starkt, men vad kan jag säga, ofc behöver de en flickidol för att göra tv. Men resten av dessa? Varför fick inte Carl eller Moa chansen? Istället tycker juryn 'ja men självklart ska Camilla få en till chans, det var ju så synd om henne igår'. Camilla floppade sig så ruggigt så att det var pinsamt, EN TILL SPEEDAD LÅT? Tänker tjejen med stjärten eller med den genomskinliga klänningen hon hade på sig?
Hon har valt två så fina låtar, hon har lyckats slakta båda. Jag skulle helt ärligt sitta och lyssna på gitarrslaktaren (endast vi på MP09 som förstår) än lyssna på Camilla i tio minuter.
Hon hade en chans att visa hur bra hon var, hon sumpade den. Förövrigt fattar jag inte varför Laila kallar henne för schlager hela tiden, det där är inte schlager. Det Camilla håller på med passar hemma på Show-timmen på en Finlandsfärja. Allt jag får upp i huvudet är när Johan Glans säger 'kom och titta på finhits, alla de stora hitsen från finland' eller något i den stilen. De borde ha slaktat Camilla så som hon slaktade låtarna och låtit någon annan få denna stora chansen. Juryn skämdes nog och ångrade sitt val när svenska folket empati-röstade vidare Camilla. Alla tyckte så synd om henne efter det som hände, när hon trodde att hon gick vidare.
Om jag vore Jon hade jag börjat skrikit och hoppat allt vad jag kunde för att sedan gråta ut i media att jag hörde så fel på Jon och Eddie...

I always feel like somebody's watchin' me, Tell me is it just a dream?.

Kategori: allt möjligt

Jag sov i natt, det var skönt. Kanske sov jag för att jag fick prata om allt igår?
Vill tacka er för att ni orkade med mig, sjukt mysigt att bara snacka med er. Samtidigt är det ett jävla under att vi inte snackade om att det känns som om att man ramlar precis innan man somnar, haha.


Jag drömde nog den märkligaste drömmen på länge i natt. För er som orkar kommer en lite förkortad version av min dröm (referat, höhö).

Jag drömde att Johanna och jag skulle på fest på stan. Och jag hade inget körkort men tydligen hade Johanna det, så vi tog min bil och åkte iväg. Johanna körde så fort att jag trodde att jag skulle skita ner mig på riktigt, HAHA HUR KUNDE HON HA FÅTT KÖRKORT? När vi väl kom fram till stan så fick vi inte åka bil nå mer för att det var en parad på gång. Vi parkerade bilen och fortsatte den sista biten på ett bildäck? Ni vet såna som man åker på i Kungsberget. Jag satt underst och Johanna i mitt knä. Väl framme så mötte Marlene oss och vi typ festade loss på världens mysigaste fest utomhus i någon liten park. Där mitt under festen kommer Johan Glans fram till mig och gör allt för att få strula med mig? Det slutar med att vi strular i alla fall och han vill att jag ska följa med till hotellet som ligger bredvid. Så jag dissar Marlene som gör 'suga-kuk-gesten' åt mig och Johanna som typ inte märkte att jag drog. Precis när vi kommer innanför dörren till hotellet känner jag i kroppen att något är fel så jag vaknar. När jag väl somnat om så tas drömmen upp igen, och känslan är fortfarande kvar. Jag kopplar känslan till Andreas på ett eller annat sätt. Så jag dissar Johan Glans som blir jätteledsen och letar på andreas som jag hittar utanför ett höghus med en liten innergård som alla som går media tydligen bodde i. Jag började sakta gå emot Andreas som satt på en bänk när en massa turkar kom fram och typ slog han. Jag blev skitarg och sprang fram när de plötsligt drar fram en spruta som de hugger i armen på han och trycker i innehållet. De skriker 'jävla emo' åt honom och springer sedan iväg. När jag kommer fram till Andreas ser jag att han skärt upp hela armarna, benen och typ bröstet, där hjärtat sitter. Jag får världens panik och sätter mig ner och rotar runt i väskan efter min mobil. När jag väl hittat den och tittar upp igen är Andreas borta. Helt sådär bara vet jag att han är på sjukhuset och springer dit så fort jag kan. Väl framme får jag inte komma in? Men en kille som jobbade där släppte in mig i alla fall. Jag springer så fort jag kan och letar efter Andreas, samtidigt som mitt hjärta slår allt fortare. Tillslut ser jag honom i ett rum och jag går in. Hon som sitter där tittar på mig och sedan på en ledig stol bredvid Andreas. Jag sätter mig i den och börjar asböla. Andreas håller min hand, säger förlåt jag älskar dig och sedan vaknar jag igen och märker att jag gråtit på riktigt.

take a ride on my dammsugare, misstolk.

Kategori: allt möjligt

Jag gjorde nyss världens, nej UNIVERSUMS, snyggaste vurpa.
Dammsugaren står utanför mitt rum och jag hade inte märkt att slangen och det hade vält omkull. Så när jag skulle gå in på mitt rum nu så klev jag rakt på slangen som gled iväg över govlet och stannade när den slog i min tröskel. Det fulaste är att jag höll balansen så länge den åkte över golvet, men när den stannade ramlade jag pladask ner på golvet. Haha, tur som fan att ingen såg mig.

CARA MIA!

Kategori: allt möjligt

Fyfan för idol, mer snack om detta imorgon.
Nu ska jag sova, orkar nog inte vara lika hurtiga som Johanna och Julia. Liksom det är lördag, sov ut istället för att vara uppe och vandra er hälsosamma, ni lever en gång!

hemkunskap med datorn.

Kategori: allt möjligt

Sitter just nu på datakunskapen tillsammans med PANDREAS, maria ö och linda. Vi mobbar varandras farmville och hatar bdb. Alla är allmänt trötta och alla vill bara åka hem. Andreas stod för skönaste dissen på Lina och Emelie, för er som inte vet är de från Österfärnebo.
Andreas: Det bra med att ni är från Österfärnebo är att ni kan åka skidor på vintern.. HAHAHAHA
Hans snack om hur bra han är efteråt gjorde det hela ännu bättre.

Nu måste jag börja ta fotouppgiften på allvar och ikväll blir det att tjocka framför tvn (Y)

idé till ny header?

Kategori: allt möjligt

.

fubar,.

Kategori: allt möjligt

Jag sov inget i natt heller, nu har jag inte sovit något fyra nätter i rad.
Sjukhus suger snopp, de bryr sig inte om att man har problem.
FINNS INTE DE TILL FÖR ATT HJÄLPA? nej tydligen inte.

Eftersom att jag sov sådär tio minuter i natt så blev jag hemma från skolan. Sov ungefär två timmar under dagen allt som allt. Plus de tio minuterna då. Spenderade dagen framför tvn. Tyckte att det var dags att öppna saving private ryan, en av mina favoritfilmer. Jag var på precis rätt humör för att se den idag, vilket gjorde den ännu bättre.
Mamma frågade inte ens varför jag var hemma så tidigt idag, hon satte sig bara ner bredvid mig och tittade på filmen medan jag lät tårarna rinna ikapp med filmen.
Om jag inte får sova något i natt tar jag livet av mig, typ...