A N T O N I A

el stockholmo.

Kategori: allt möjligt

Är fortfarande i Stockholm, är fortfarande arbetssökande (som det så fint heter).
Orkar inte åka hem och trivs faktiskt rätt fint här. Hjärtat är ju här, kan bero på det.
Igår var det en ledig dag. Så vi bäddade ner oss och tittade på paranormal activity 3. Frågan är varför vi är så korkade att vi gör det när det blivit mörkt ute?
Har inte varit så rädd för en skräckfilm på länge, lyckades hoppa till så häftigt att jag rev mig i ansiktet. Går runt med ett rött sår på näsan nu, fint.
Idag blir det till att chilla.
Dricka kaffe, äta lax, tjocka choklad, duscha och diska lite.
Nej, vi stryker nog duscha och skriver bad där. Ett långt, varmt bad med tända ljus och en bok. Det får det bli, det låter bra.

hej&hå - åh&jeh.

Kategori: allt möjligt

Här har det varit tyst ett bra tag nu.
I tre veckor och en dag, för att vara exakt.
Det har hänt mycket på den här tiden, nästan för mycket.
Drog till Tylösand med mina fina, självklart ska ALLT hända oss. Vår buss la av mitt på motortrafikleden norr om Motala. Vi fick gå 4km in till närmsta mack, köpa olja och sedan hade vi turen att få skjuts tillbaka. Självklart var inte oljan felet, det visar sig att det är turbon som gett upp. Mitt i allt krockar två bilar, precis framför oss. Hej och hå. Blev sedan bogserade in till Motala och flyttade typ in på okq8 där. Saras pappa var sedan guld värd och körde ner oss till Tylösand, kom fram klockan fem på morgonen typ. Veckan var kul, förutom solsting och sjukdom som sedan visade sig vara halsfluss. Tar mina sista pencillin idag faktiskt, glädjeskutt för det.
Efter Tylösandresan var det möte på arbetsförmedlingen, fick ångest utav bara tanken på att börja söka jobb. Kan man inte bara få ett sådär, som en guldmedalj i flingpaketet?
Var försövrigt med om den otrevligaste människan någonsin den morgonen. Ringde sjukhuset för att boka tid, sa att jag tyvärr inte kunde ha tiden hon först föreslog för att jag tyvärr hade möte. Kvinnan i telefonen börjar bokstavligen skrika på mig, "DU! OM DU INTE VILL KOMMA HIT, OM DU HAR MÖTE. OM DU INTE VILL TRÄFFA LÄKARE. DÅ DU INTE SJUK! Jag tycker att du ska äta ipren, alvedon, och suga på halstablett. Hela tiden! Då du se att du ska bli bra". Blev sjukt irriterad och sa att om jag inte ville ha hjälp hade jag väl inte ringt och att jag hade möte på arbetsförmedlingen och att jag tyvärr inte kan göra så mycket åt det, då blev det plötsligt helt okej. Jag förstår heller inte hur hon kan rekomendera mig att äta ipren/alvedon när jag redan ätit det i övertid.
Just nu sitter jag i Stockholm hemma hos hjärtat och hennes syster, väntar på att de ska komma hem från sina jobb. Det börjar kännas ensamt.
Det är ju kul att så fort de dragit till bussen och jag ska gå på toa så är det inte bara en spindel där inne, utan TVÅ! Kul, jävligt roligt.
Mördarspindel i samma storlek som en häst smet iväg. Att hitta en spindel är hemskt men att tappa bort en är ännu värre. fml.