A N T O N I A

måndag 14/4

Kategori: allt möjligt

GLÄDJESKUTT!

jag fick 73++ av 75 på mitt sex och samlevnads prov.
som vanligt fick elin mest, lite ledsen för det. men jag fick i alla fall 73++ :)

our cheeky song, yeah.

Kategori: musik




ingen kan neka till att det här är hur kul som helst,

never ever ask what do you go ?

ärligt, sjunger dom så?
HAHAHHAHAHA

måndag 14/4

Kategori: musik

Jag satt och tänkte på den kommande konfirmationen. Asså David, Johan och Adam är ju dom enda killarna i våran grupp, dom tre borde ta "solo-biten" i oh happy day. HAHAHA. våran konfirmation skulle äga. Sedan kan vi sjunga s club 7's gamla småbarnspop bring it all back. Det skulle vara gulligt, alla skulle ju typ... skutta?

Haha, nej inte vet jag. Men jag vet att jag inte läst texten först nu, i gamla dar. host. Men om man läser den är den ju lite söt av sig. Tänk er den låten i kör-version, sexigt x'>

måndag 14/4

Kategori: allt möjligt

nanana, oaktiv. men jag kan bara säga FÖRLÅT.
asså det är sjukt hur mycket tid skolan tar upp av mitt liv. typ läxa 24/7 -.-'

haha, sitter vid pappas dator och skriver på min kärleksbok, det går inte så bra kan jag säga. Jag gick in på youtube för att lyssna på cheeky girls och få mig ett gott skratt. Ingen bra idé. Fastnade såklart vid en massa andra låtar efter att  jag skrattat ihjäl mig till cheeky girls. Smakprov ur min "vad är kärlek" del i kärleksboken;

Vad är kärlek?


Vad är kärlek?

När det bubblar i kroppen som en kolsyrad dricka...

Så börjar nog många sin spalt om kärlek. En dikt av en nu så populär komiker vid namn

Björn Gustavsson. En dikt som faktiskt beskriver kärlek på ett ganska bra sätt, fast med lite humor och ironi också. Är de det kärlek är? En gegga med humor och ironi?

Om jag skulle få beskriva order kärlek med ett ord skulle jag välja "rosaglittrig".

Rosaglittrig är ett bra ord, det beskriver en lycklig känsla perfekt.

Mona gillade det i alla fall.
Just nu håller jag på att skriva om kön och könsroller, jag har skrivit 2/33 saker nu, typ.
suck

söndag 6/4

Kategori: allt möjligt

jag ursäktar min oaktivitet hemskt mycket, men datorn har varit sjukt seg och inte funkat, typ.

igår var jag på rufus wainwright, jag vart sjukt rosaglitrig inombords. jag fick spasm i hela kroppen för att jag var så lycklig. det som gjorde mig glad var att han var en så lättsam och härlig människa, han kunde börja prata mitt i låten och skämta med publiken och allt. och bara för att göra alla ännu mera avundsjuka, han låter bättre live. haha det är helt sjukt hur bra han låter, hans röst är så himla ren och klingande genom hela konserten. efter konserten var det efterfest, typ. haha sjukt kul, jag såg ett långt grått hårsvall med ett par röda bågar i och jag tänkte bara "nääääe". sedan kom det två karlar klampandes genom rummet och stötter till min syster och mumlar ett "ursäkta" i farten. jag reagerade genom att slå upp ögonen som två stora tefat, mina ögon hade sett rätt, det var simons hårsvall jag hade sett. haha, simon och tomas i egen hög person. sedan sökte min blick runt i rummet efter fler kändisar, blicken stannar vid baren där en viss ingela olsson (spelar inger i så som i hemmelen) precis vänder sig om och möter min blick. min blick vandrar vidare och fastnar på en ljusbrun skinnjacka, skinnjackan sitter på ingen mindre än pekka heino, haha det var roligt att se honom. jag och dom andra två trycker oss igenom rummet när malin vänder sig om och säger "gustaf skarsgård i baren" jag fattade inte vem så malin fortsatte "han i kepsen". då fattade jag precis vem av alla miljoner människor hon menade. haha, jag fattarinte hur han, gustaf skarsgård kan ha en så ful keps på huvudet. liksom.. nej det går inte att förklara, så ful var den. haha. men i alla fall, för att sammanfatta kvällen, den var OFÖRGLÖMLIG.