A N T O N I A

shululuuulu.

Kategori: allt möjligt

JAG ÄR TYP FRISK! Grattis till mig själv. Blev sjuk förra söndagen och har sedan dess gått från att vara nästan frisk till att vara döende i 40-graders. Detta glädjande besked ska jag nu fira med att tjocka hela natten och lyssna på typ världens snyggaste la roux. Jag får lust att klippa mig nu, men nej kanske inte. Jag kan aldrig låta bli att klippa av håret så fort det når ned till axlarna. Älskar bokstavligen att ha kort hår. Haha. Jag kan sitta vid datorn igen utan att få extrem smärta i hela kroppen. Äger att vara frisk. Är dock extremt snorig fortfarande och trött konstant. Men mamma har lärt mig att inte klaga. Nu blir det att nörda VH1 classic och bara njuta av lovet.

helluu.

Kategori: allt möjligt

Nej jag har inte dött, även fast jag trodde att jag skulle göra det igår.
Ligger däckad i sängen med feber och shit, mår dock bättre idag. Igår var mamma tvungen att dra upp mig när jag skulle gå och kissa och när jag skulle dricka. Låg i sängen exakt hela dagen om man bortser från toabesöken, illa.
Nu blir det till att knarka alvedon, halstabletter, te med honung och kim (stark grej, typ som flytande tigerbalsam) medan man avnjuter en film från sängen. Blir nog syskonen bo.... palla stava...
FILM!

g-rattis.

Kategori: allt möjligt

Idag fyller ingen mindre än Johnny Depp hela 47 år. Är det illa att man tycker att någon så "gammal" är snygg?
Förresten har jag tänkt på en sak. Hur kul är det att fylla år på samma dag som en så stor stjärna när man själv är känd? Som idag fyller även Michael J. Fox och Natalie Portman år. Känns som att man faller lite i skuggan där.

Själv delar jag min födelsedag med Robert Aschberg, Magnus Hedman och Bruce Willis. Men det funkar rätt bra, vi har kommit på smarta lösningar till vem som ska blåsa ut ljusen på tårtan osv. Dock är det fortfarande lite tvist om vem som ska få hoppa först i hoppborgen, men vi löser nog det också ska ni få se.

1322.

Kategori: allt möjligt

Idag är man ledig och imorgon blir det att dra till skolan för att hämta betygen. Sommarlov.
Vad ska man göra?
Hur ska man driva tiden?
Jag har ingen aning. Jag tycker faktiskt att det är skönt att vara i skolan ibland, så att man har nåt att göra. För om man är som mig och inte har ett liv så känns det ganska meningslöst att ha lov hur länge som helt. Fast jag ska nog inte säga nåt. För när man minst anar det är det hela över och man vill bara ha mer lov.
Sov nog runt tolv timmar i natt, fy vad skönt det var. Dock drömde jag någon sjuk dröm med en skitstor hund alla sa var jättesnäll, tills den bet mig i benet. Helt sjukt, kände smärtan och allt. Hatar såna drömmar.
Skulle dragit iväg och solat med Sara nu men pga att vardagen kan vändas på två sekunder så kan jag inte, fan. Hoppas du överlever sötan och gör inte en Antonia och tappa plånboken utan att märka det. Haha.

hola

Kategori: allt möjligt

Känner att jag borde ursäkta den extrema torkan som varit här i bloggen i fem dagar nu. Men saken är den att jag har haft typ 2342354 kilo papper med svenskauppgifter. Men nu är de avklarade, allihopa. Känns så jävla skönt. Nu återstår det en fem minuter lång skoldag på torsdag, är ledig imorgon, och sedan är det lov.
Det känns som ett skämt. Här har man suttit i skolan i något som känns en evighet och nu är man plötsligt helt totalt ledig. Eller, jag ska jobba i sex hela dagar nu under lovet. Kämpigt.

galet från dansuppvisningen - april.

Kategori: zdjęcia

swedenbeirut-beirutsweden.

Kategori: allt möjligt

Jag har nog härdsmälta i hjärnan, känner hur hjärnsubstansen börjar leta sig sakta men säker bort från huvudregionerna.
Jag har på en timme skrivit 33 ord... 33 ORD!
Det är igenting och jag har hur mycket som helst att skriva över från mitt block till datorn. Inte nog med det så lockar en stekande sol utanför mitt fönster. Det här är inte okej.
Filmanalysen gör jag nog imorgon men jag har även en novellanalys. Jag orkar inte.
Min hjärna känns inte som gröt, den är gröt.
Nu vill jag bara fatta tag i kameran och fota 24235 bilder varav två blir bra. Känner att jag vill byta profilbild på facebook.
Haha, oj vilket problem.
Nej, jag måste ta tag i pluggandet nu men hur ska det gå? Jag vet inte ens vad det är för musik jag lyssnar på just nu. Den har stått på i en timme och det låter mest som oljud i mina öron nu.
Nej, nu blir det att dunka Beirut och plugga svenska. Ge mig några hundra lyckosparkar i era hjärnor, det skulle behövas nu känner jag.