A N T O N I A

O julissi na jalini

Kategori: musik



ni får ursäkta, men jag får sjukt med rysningar av låten.
<3

photoshoot at grisen,.

Kategori: allt möjligt

min skoldag har varit bajs ida. moget uttryck i know. hade kemiprov, fick 20/22, mvg-. ska vara glad antar jag, men det orkar jag inte. Drog ner till grisen med johanna och louise efter skolan, fast vi åkte hem och bytte om först. Louise följde med mig hem, stackars henne. jag sprang runt, hade damp, skrek och grät. jag skyller på min pms. jag började gråta när jag såg mig i spegeln, tjocktjocktjock. usch. vi hann inte  vara så länge i grisen för louise skulle på match, plus att det kom en flock med människor precis efter att vi satt oss på bryggan, fan. menmen, dom drog rätt snabbt och vi kunde utföra badningen. Jag skulle bara gå ut i vattnet utan att blöta byxorna hade jag tänkt, grisen är väldigt grund förstår du. Men precis när jag och louise gått ner kom det en flod med vågor, haha. jag som är kort blet blöt från under rumpan och ner, nite så mysigt. Sedan blev det photoshoot, louise körde girls gone wild och johanna kände sig utanför, haha lyckad dag x'>


                                        


 

1, jag känner mig fett osexig. har typ linne och shorts, jag har aldrig det. johanna bakom mig, nej inte naken, hon har shorts på sig
2, louise
3, louise aka. svan :'>

fler bilder tillkommer senare, antagligen.

one day i will die,.

Kategori: allt möjligt

image10 


bang my head to the wall,
screaming out the pain.
welcome to a typical day.

It's a glass cage so I can't pretend,.

Kategori: musik




Looking Glass - The Birthday Massacre
<3

...

Kategori: allt möjligt

jag är glad att mamma inte är hemma, inte sen vad som hände i lördags.
jag kom hem och fick hysterianfall, min pappa började skrika på mig för att jag önskade mig en moppe.
jag ÖNSKADE mig, jag tjatade inget eller någonting. pappa började skrika åt mig att jag aldrig är nöjd och bara ska ha, jag lacka ur och satt mig i vardagsrummet, såklart skulle min spydiga syster fortsätta med en massa onädiga kommentarer. jag fattar inte varför hon alltid ska lägga sig i. pappa kom skrikandes in i rummet och frågade om inte han fick se på tv, jag var trött på honom och sa nej, jag fick svaret jävla unge tillbaka. jag skrek på honom och gick till mamma, mamma och jag pratade, länge. när jag äntligen lugnat mig kommer min syster och river upp allt igen, får mig att skrika på nytt. hon går in i mitt rum och jag springer efter. jag sa åt henne att gå men hon lyssnade inte, så jag började skrika istället. skrek åt henne att jag inte mår nå bra och ville vara ifred. som vanligt körde hon med den "mogna" metoden och vägrade gå, tillslut kom mamma in och skrek att hon skulle gå, utan någon framgång. jag fick damp, min tinnitus gick på högvarv, jag mådde dåligt, ingen ville lyssna på mig, ingen ville veta av mig. jag började dunka huvudet hårt i väggen. min mamma hade precis gått ut från mitt rum. min syster skrek att jag var töntig tog tag om mitt huvud och dunkade hårdare. jag skriker och sparkar, tillslut släpper hon, jag fortsätter att dunka, hårdare. min mamma kommer inrusande tar tag i mig, tar tag i mina armar så hårt hon kan och frågar, nej hon skriker, vad jag har för fel. vad är ditt problem? om hon bara haft tid och lyssna så skulle hon fatta. men ingen vill, ingen orkar, ingen bryr sig. min syster sitter fortfarande kvar, säger att jag är störd. mamma skriker att vi ska till bup på måndagen, jag skriker att jag vägrar. min mamma går igen när jag lugnat mig. min syster är fortfarande kvar. jag skriker åt henne att gå, hon fjantar sig och sitter kvar. jag tar tag i hennes armar och skriker åt henne. jag släpper, hon tar tag i mina. hon kör in naglarna i mina armar, så hårt hon kan, jag skriker åt henne att släppa. vi sitter så ett bra tag, men eftersom hon inte tycks fatta att jag menar allvar så spottar jag henne i ansiktet. hon får damp, tar tag så hårt hon kan om mitt huvud, rakt över tinningarna, jag känner hur blodet rusar snabbare. hon loskar flera gånger i mitt hår. min mamma kommer in igen och min syster ska såklart säga att jag spotta henne i ansiktet, min mamma blir arg igen, hon vill inte ens försöka lyssna på mig när jag försöker få fram att hon loskade i mitt hår. jag minns inte vad som hände sen. det enda jag minns är hur jag gick till toan, tittade mig i spegeln och tvättade bort loskorna. jag grät, grät när jag såg mig själv. jag tänkte bara på hur tjock och patetisk jag är.

jag är glad att mamma inte är hemma idag, hon hade tvingat mig till bup.

fire fuck

Kategori: video



ängel, sjukt söt unge.

ITS BLASTOISEEEEEEEEEEE

Kategori: video




killen är skön,.

måndag 26/5

Kategori: allt möjligt

idag lackade jag ur på irene på slöjden, fan vad damp jag fick på henne. jag orkade inte med henne. hon hjälper ingen typ. eller jo, när det är 5 minuter kvar av lektionen, men yay, ofta man behöver hjälp då.
Johan fällde mig på idrotten idag, vi körde fotboll. jag studsade på höften och flög en liten bit till för att slutligen landa på benet. jag är rejält svullen nu, och blå/röd. inte mysigt. anton sa att jag bara filma, fan för anton. min tröja åkte upp så alla såg mitt fett. inte kul. louise och matilda kom fram efter ett tag, louise fråga om det gick bra. jag svarade nej, sen satt jag och sa åt mig själv att inte gråta för att jag inte hade smink med mig. utseendefixerad, yes.

lördag 24/5

Kategori: allt möjligt

image9

alltså, tjejen är het. ge mig samantha ronson nu, gemiggemiggemig....
okej, visserligen är hon och lindsey typ ihop men...
henne kan man ju bara kludda över och klistra in mig istället, eller?
det funkar väl?
varför kan man bara inte dra ut människor som man vill ha ur datorn, inte bara människor utan allt.
mitt liv skulle vara perfekt då.

lördag 24/5

Kategori: allt möjligt

jag vet att jag låter fjortis nu men jag orkar inte, jag orkar inte att alla bråkar, blir vänner, bråkar, blir vänner.
förlåt, men ni vet att jag alltid finns där för hjälp men samtidigt stör jag mig sjukt på det. inte alltid... men nästan.
föarlåt, ville bara få ut mig det.


idag blir det till att åka till högbo. typ fota lite. pappa ville att jag skulle göra det. hoppas det finns barn med ballonger, bilder blir så mycket sötare då x'>
sedan blir det att köpa present med louise.

bye,

nej jag menade inte att man inte ska bli vänner igen, jag menar att alla får bråka, men inte så jävla ofta som alla gör runt om mig...

fredag 23/5

Kategori: allt möjligt

hm, idag har det varit en intressant dag på många vis.
johan hade läst min blogg, blev lite överraskad, men glad också.
alla har kommenterat mina bröst idag, att dom är stora. haha. maria klämde på dom, och utbrast; asså robin, antonias bröst är värsta wooooow och mina är bara ptr. haha ibland är hon för härlig.
hmm.. måste skrubba kroppen och fixa min "negring" igen... ser stört ut just nu.
alla tjocka i sig en massa mat idag bara för att det var "chikenbitch" (julias uttryck). man fick ta 9, men alla tog typ... 10 och mer. Haha, jag tog 5. jag gillar inte den maten sååååå mycket som dom flesta andra. fick lite godis av maria som jag tjockade i mig.. och jag tappade bort nycklarna typ 5 gånger idag också, hahaha. fan vad jag är lyckad. nej, nu ska jag titta på den där filmen med brad pitt :) 

torsdag 22/5

Kategori: allt möjligt

svartvit regnbåge...

jag känner mig precis som en nu, en regnbåge utan all sin glans.
jag såg mig själv i spegeln och blev deprimerad, hur kan folk umgås med mig utan att tvingas till det?
eller är dom det? tvingade till att umgås med mig?
mitt hår är skabbigt och är allt utom platt och bra, mitt ansikte är avlångt, blekt och har för tydliga kindben, ser ut som ett psykfall. min näsa är stor, mina tänder är cp och min hy kan dö. jag har inga axlar, tjocka armar, kutande rygg, för mycket svank som gör att mitt fett trycks ihop, för stor och ful stjärt och ful hängade mage. jag har kärlekshandtag i storlek xxl och mina lår är inte bättre, mina ben är korta och tjocka och jag har även födelsemärken över hela kroppen. Mm låter vacker. det enda jag har som jag gillar med mig är mina läppar, ögon och bröst, fast dom är inte heller som jag vill ha dom, jag är bara usch.

alla får ursäkta mitt "emo humör" (killarna i klassen skulle uttryckt sig så) men fan hur jag ser ut och känner mig.
kan dom inte börja sälja liv på affärer, allt skulle vara så mycket enklare, liv och kroppar...
ge mig det nu.

tisdag 20/5

Kategori: allt möjligt

image8för alla som inte vet, jag har klippt mig.
vi hade inga lektioner på hela förmiddagen den dagen, vi började typ 12.35. jag hade spanska sen 10min so sen åkte jag och klippte mig, alldeless innan so-lektionen frågade jag lite folk om jag skulle klippa lugg. och lugg blev det. man måste ju våga testa lite. haha här har jag sparat ut luggen sedan jag klippte av den för typ 1,5 år sen och sen när den börjar närma sig en bra längd klipper jag av den igen. men det blev helt ok faktiskt. b
ättre än vad jag trodde. jag klippte upp det ganska mycket också, var trött på mitt långa utvuxna hår som bara låg platt på huvudet.
Mm, skönt att få håret fixat ;')

vilken klass?

Kategori: video



okej, en av bosses kemilektioner, någon som kan säga mig vilken klass det är? X')

måndag 19/5

Kategori: allt möjligt

jo, jag fick mvg på mitt spanska prov och mvg på kärleksboken.
var ett halvt poäng ifrån mvg på kemiprovet också, damp. jag ville ha mvg ju. menmen, man kan inte få allt här i livet.

antonia är på g ;')

måndag 19/5

Kategori: allt möjligt

det är konstigt hur oaktiv man kan vara, jag trodde inte att någon läste min blogg men tydligen så gör folk det, i alla fall david. tack david :)
okej jag vet fler folk som gör det men det är bara david som är så söt av sig att han lämnar en kommentar att jag ska skriva. eller han kanske gör det för att han vill ha nått att göra? han kanske har ett helt meningslöst liv som han vill fly ifrån några minuter genom att läsa min ännu mer meningslösa blogg. nej, så är det nog inte. jag känner david, hans liv är inte meningslöst.

Hade konfirmation igår, ett steg närmare vuxenlivet, glädjetjut, eller nå.
Jag fick en dator, blev glad som fan, och väldigt överaskad. jag hade inte en aning om att jag skulle få det. fick en parfym av syster, inte den jag hade önskat mig men en annan som jag också ville ha. haha.
såklart fastnade jag framför datorn ganska så snart efter att jag fixat den. mitt i allt ringer min mobil. det visade sig vara jonas. min själv blev rosaglittrig så fort jag hörde hans röst. vi han byte typ 3 ord sen dog min mobil, ringde upp han igen. aw, den killen är för mysig. ingen förstår hur glad jag blir av honom. han är den enda som förstår mig till fullo. och vi har inte äns träffats. ajah, kanske sånna vänner som är bäst? nej, nu ska jag inte säga så för då kanske vi aldrig träffas.

idag blev det till att nörda bdb. den funkade visst. kamcia hade skrivit till mig, åh gud. ni förstår inte hur mycket jag älskar henne. hon är så jävla söt. hoppas hon får för sig att läsa min blogg eller nått så hon förstår hur mycket jag saknar henne.

hon är en själ i skal, precis som jag... <3