A N T O N I A

aj äm dönn.

Kategori: allt möjligt

NU NI!
Nu är sagoprovet inskickat, en sida blev det. Först en kort resumé och sedan en djupare förklaring/argumentation om varför filmen, willow, vi såg var en saga. Dock gick det inte att styckindela, det gick bara inte att trycka några mellanslag före texten. Jävla word (ursäkta min lortiga mun).
Engelskan är också inskickad. Hon bad bara om den uppgiften så jag håller tummarna och önskar till allt som det går att önska till att jag klarar mig. För jag är inte dålig på engelska, jag är faktiskt bra på det. Förutom uttal, haha.
Imorgon väntar en fet filmanalys på en sådär 3242543 sidor. Jag vet inte ens vilken film jag ska ta. Efter det måste jag sitta och skriva av allt från mitt block över på datorn och sedan rita tankekartan i paint. Paint ftw!

Kan ju i alla fall trösta mig med att jag är klar med hemsidan om mig själv. Den är inte snygg, men den funkar.
Jag ska aldrig bli hemsidemakare (ordval).

Draco and the Malfoys, pluggmusik!

Kategori: musik

multimedia.

Kategori: allt möjligt

Och här sitter jag på multimedian med morgonfrippa och ser allmänt äcklig ut, det äger.
Måndagar äger.
Skriver senare ikväll när jag pluggat klart. En filmanalys, 2 mindre uppgifter i svenska, ett sagoprov och sedan en kort minigrej i engelska. Livet leker, typ.

2257 - rör mig mot tvn.

Kategori: allt möjligt

Läskigt, här smyger jag in mig i SATC-gänget medan blogg.se uppdaterar starsidan och sätter dem på första parkett. Jag tycker att världen borde sluta läsa av min hjärna och vad jag gör. Jag slår vad om att blogg.se läser av mina hjärnvågor genom, genom, genom... min webcam!
Kanske ska avskaffa den, vem vet.
Och för er som är så söta och inte såg mig SATC-gänget kan ju ta en titt till.
Är det bara jag eller påminner jag om Sofia Wistam, usch. Jag har svårt för henne, nu måste jag se ut som henne också. Nej, ska nog aldrig färga håret mörkt igen.

inte för att skryta, del 2

Kategori: allt möjligt

inte för att skryta.

Kategori: allt möjligt

Som ni alla vet håller jag just nu på att spela in en musikvideo.
Men man har ju lite erfarenhet sedan tidigare produktioner...

1+1=11

Kategori: allt möjligt

Idag upplevde jag kanske världens bästa mattelektion. Jag frågade min lärare om det var okej att jag gick ifrån och jobbade med vår musikvideo istället för att vara på matten då jag gjort provet. Han bad mig att vänta tills hela klassen var på plats så skulle jag få se.
Tydligen har jag klarat alla prov och har ingen rest i matte heller så jag slipper de mattelektionerna som är kvar. Skön...T.
Jag hade världens ämne att snacka om idag, men den föll ju ur hjärnan så fort jag kom hem från skolan och tröck ner mat i magen. Konstigt, min hjärna kanske lokaliserar sig i magen, vem vet.
Nu ska jag knarka tuggummin och musik och imorgon blir det ut och filma igen. Hoppas på fint väder då vi ska vara på stranden, men alla sa att det ska vara dåligt väder.
Usch, ge mig sol. Jag kan ju misstas för ett lik, eller nej.. Jag är ju för blek.

tredjevärldskrigetiettfintord.

Kategori: allt möjligt

Föll det ner en atombomb över mitt hus nyss eller var det bara mammas damp?
Nej men ärligt, det var krig här hemma nyss. Skönt att mamma var tvungen att åka till jobbet i alla fall. Det bästa är att faktiskt mamma startade bråket nyss, jag är mogen nog att säga att jag är orsaken till bråk ibland, men idag var det då fan bara mammas fel.
Känns skönt att hon drog upp en massa saker som inte ens hade med skiten att göra från början, hon fick slut på klåpord och saker att påpeka att hon var tvungen att dra upp vad som hände för fem år sedan. Antonia vs. Domicela 1-0. Känner att jag förtjänade lite poäng där, försöka uppmuntra mig själv lite.
Äger inte att hon förstörde min schlagerkväll, känner att det inte är någon idé att fortsätta titta nu.
Nej nu blir det te och sedan sängen. Ska sova utan bara fan, har sovmorgon imorgon. Tror jag... jag bör nog kolla upp det innan jag lägger mig.

1329.

Kategori: allt möjligt

Idag mina kära, och okära, läsare har jag inget mindre än sovmorgon till klockan 15. Idag står det filmning på schemat och jag håller tummarna för att det inte ska regna.
Det står förresten filmning på schemat hela veckan, utom fredag då jag inte kan och på söndag får vi se om jag hinner. Ska bli askalas att jobba på söndag, får se vart jag hamnar. Vill nog helst göra ansiktsmålningar på småbarnen. Johan tyckte att han skulle passa där, måla bajs i pannan på dem. Moget Johan, mycket moget.
Nej nu ska jag knarka halstabletter och hoppas jag inte är en av alla dessa människor som faktiskt kan få laxerande verkan av dem och sedan blir det att ta cykeln till stan, yay.

ddddddamp.

Kategori: allt möjligt

Insåg nyss hur fet jag egentligen är, eller det beror på vad man jämför sig med.
Jämför man mig med mina vänner som väger vad jag vägde i femman är jag typ döende i fetma.
Älskar när man inte har ätit något och har pms och allt, man blir på så bra humör, inte.

Förövrigt måste jag göra klar en hemsida om mig själv. Det blir ju inte svårt att fylla sidorna direkt (ordvits hej).

en överlevare.

Kategori: zdjęcia

femtonnollfem

Kategori: allt möjligt

När jag vaknade tidigare idag trodde jag att jag drabbats av akut förlamning, men när jag sedan såg att kroppen kunde röra sig trodde jag att jag hade blivit misshandlad istället. Efter ett lång betänketid kom jag fram till att jag paddlade igår och eftersom att jag befinner mig i ett exrtemt atletiskt tillstånd just nu så har jag oturligt nog drabbats av en besvärlig träningsvärk, men frukta ej. Den ska inte vara dödlig.
Jag skojar inte när jag säger att den sträcker sig från midjan, upp till axlar, ut i armarna och ner i fingertopparna samtidigt som den skapar en extrem huvudvärk. Askalas ska du se.

Nej, orkar inte blogga just nu, det gör ont i varje liten ynka muskel i handen. Ska fälla några tårar i mitt ensamma, kalla (för första gången på länge tack vare att det öser ner ute idag), rum och dricka en sisådär 43liter te och kaffe under dagens gång.

ojojojojojojoj.

Kategori: allt möjligt



Jag ser ju helt galen ut, för ful för att visas med tänderna ner i hakan typ.
Plåtning som spårade ganska rejält känner jag...
Andreas är söt, hihi.

...

Kategori: allt möjligt

Min dator brukade ofta lagga datalagg, men på senaste tiden har det upphört.
Plötsligt när jag lyssnade på mannen i den vita hatten hakade datorn upp sig och jag vet inte vad, var tvungen att starta om den.
Den har aldrig laggat på det sättet förut, och idag hände det igen. Under mannen i den vita hatten.
är det där du, eller är det någon som liknar dig någonstans?

sail away sail away.

Kategori: allt möjligt

Imorgon är det som sagt paddling klockan 08.00-12.30.
Vänta, 08.00... 08.00 en helgmorgon, en lördagsmorgon?
Vafan har jag gett mig in på? Regnar det blir det ju askul. Har inte köpt nytt regnställ sedan jag gick i femman och det är ju.. för litet ja.

Förresten! (utropstecken för att fånga din uppmärksamhet, vad vuxet av mig) Är det normalt av mig att bara äta och sova. Jag orkar knappt sitta här vid datorn utan lägger mig i soffan, tittar på lite meningslösa serier och sover. När jag sedan vaknar är det första jag gör att äta, sedan äter jag lite och efter en stund äter jag lite till för att sedan somna igen. Pinsamt. Nu innan bikinisäsongen och allt. Askalas.

hej världen.

Kategori: zdjęcia

Idag blev jag en kopia av alla andra, jag hade mittbena ute bland folk. Sist jag hade mittbena var jag hemma och min mamma skrattade åt mig, tack mamma.
Kul att man ser ut att vara sådär 12/13 år. Men det är ju bra, då när jag är 40 blir jag sådär överlycklig som bara gamla människor blir när de ber om ens leg på systemet. Livet leker, nu blir det criminal minds och matthew gray gubler, mums.

nej jag har inte mens, det är min livmoder som är emo.

Kategori: allt möjligt

Triptyken är avklarad och inskickad och det känns underbart att den är klar. Dock blev jag inte alls nöjd över den sista bilden. Den är ful och äcklig och jag mår dåligt av att veta att det är jag själv som gjort den. Hej överreaktion.
Jag undrar om det gått en sekund då jag inte gråtit under det här arbetet. Ni ska bara se mig. Ser helt förstörd ut. Är helt svart i ansiktet och ser allmänt jätteäcklig ut. Men det äger. Jag är ju hemma så orka bry sig.

Dracula idag var väl helt okej, förstod dock inte att den var slut. Höjdpunkten var nog när vi skulle ut och en grupp udda mediaelever fastnade i snurrdörren, jag var inte alls en av dem hosthost. Vi var tvugna att ta till handkraft för att få upp dörren, med andra ord jessica och emelie.

Nu blir det att försökta förstå svenska, gråta ur resten av alla tårar och sedan se på criminal minds, för det går väl fortfarande? Dör om jag missade sista avsnittet annars.
Förresten så borde apoteket skaffa något mot tårar, det skulle äga.

triptyk - smygtitt

Kategori: målat



Har endast mittbilden kvar, vet inte vad jag ska göra. Min kreativitet är totalt bortblåst.
Nu blir det sängen och fyfan vad jag ska sova. Imorgon väntar dracula klockan 13 och inget annat. Skön...t

triptyk.

Kategori: allt möjligt

Jag har nu försökt att påbörja mitt arbete i skapande i tre timmar, men min hjärna och mitt hjärta vägrar att arbeta.
Mina ögon tåras på en nanosekund och jag känner mig som en ost full av hål. Det viner om mig när det blåser.
Men jag har i alla fall börjat, jag vet inte om jag ska ta mannen i vita hatten, bara för din skull, eller om jag ska ta något hela annat som passar till hundra.
Bara en timme till med dig, bara för att få hålla om dig under tystnad. En timme med dig och kent. En enda ynka timme.

Jag är livrädd för att leva
Och jag är dödsrädd för att dö
Men älskling, vi ska alla en gång dö

jag har damp, ingen nyhet direkt.

Kategori: allt möjligt

Idag när jag var ute och gick så stelnade jag plötsligt till. Vem var det som just gick förbi mig? Hon var bländande snygg. Jag fick panik, handsvett.
Jag var tvungen att se henne igen, och utan att lyfta blicken från marken ser jag henne i ögonvrån, hon går åt samma håll som mig precis vid min sida. Mitt hjärta börjar leka tjuv och polis och jag ökar takten och lyfter blicken först när jag gått en bra bit bort.
Jag visste redan då, jag måste ha hennes nummer och det nu.

Då går det upp för mig. Jag har hennes nummer, har alltid haft det.
Jag gick tillbaka och tittade in min spegelbild några minuter till innan det var dags att vända hem igen.

vi bjuder på det.

Kategori: video


blow him back into my arms

Kategori: allt möjligt

Jag borde plugga stjärten av mig och knarka mattebok just nu, men jag orkar inte och tårarna bara sprutar ur ögonen på mig.
Är helt utmattad både fysiskt, men ännu mer mentalt.
Orkar inte mer nu.

skön

Kategori: allt möjligt

klad_chey

Kategori: allt möjligt

Jag tänkte bara hälsa lite snabbt att VH1 Classic äger mer än alla andra musikkanaler.
Det äger att vara ensam hemma men det suger att jag lagar mat till fler än bara en person, jag kan inte laga lite mat.

Igår var det köttbullar, bea, mackaroner och sallad. Mobba mig inte för blandningen på köttbullar och bea, har varit sugen på det aslänge och förvånande nog smakade det bra.

Idag blir det någon kyckliggryta eller nåt med typ kokosmjölk och starka kryddor, ska försöka mig på att koka ris för första gången.

Imorgon blir det min alldeles egna påhittade vegetariska köttfärssås. Äger.

Vid tillfällen som dessa önskade man att man var fler än bara sig själv. Min syster kom inte hem som hon tänkte göra först och jag har inte heller någon "partner", vilket resulterar i att man får äta för fem.
Men det äger, inte. Så om någon känner för lite gratis käk och för att umgås med en sjuk Antonia är det bara att komma hit. Eller inte.

Btw, är jag ensam om att inte veta att mad world var en cover? Hör originalet på VH1 nu, eller hör? Man hör knappt killen, söt frilla har han i alla fall, Allt är kort utom precis i nacke, sött.

enjoy the silence.

Kategori: allt möjligt

Här är det just nu väldigt tyst och det kommer det fortsätta att vara i ungefär två veckor till.
Orsaken till tystnaden är en väldigt omskakad värld, orkar bara inte helt enkelt.

Ikväll blir det till att umgås till 110% och det gillas hårt. Snorar som en femåring efter att ha varit sjuk men det får man leva med, det finns näsdukar.. och om inte finns det alltid toapapper. Suger dock att jag blivit torr under näsan. Men mamma har lärt mig att inte klaga, eller så inte hosthost.

I'm in poland bitch..

Kategori: allt möjligt

(i'm in miami bitch)

ÄGER att det finns internet här, annars skulle jag dö. Gratis och allt, det gillar vi.
ÄGER INTE att jag åkt bil från 9.00-20.30 i torsdags och från 07.00-18.20 igår. Men nu är jag framme och det är skönare än skönt. Om två timmar är det släktträff med en släkt jag inte ens förstår vafan de säger, men det äger.
Alla ska hälsa men ingen säger sitt namn, eller så kanske de gör det bara att jag inte fattar det. Och alla killar 30+ ska pussa en på handen och hålla på och alla är på g med alla känns det som. Fick dock en kommentar om att jag hade enormt fina ögon, det tackar jag för. En del i mi n släkt äger dock, så jävla grymma och typ öppna. Känns som om de är på lyset 24/7 dock, men det är ju bra. Ser fram emot och se alla fulla i kväll, det kommer att vara helt galet. Kanske borde jag sända live @ webb-tv, hahahhaa.
Mormor och Morfar har på ett eller annat sätt lyckats tagit sig hit och det äger, älskar dem. Fick pengar av dem, älskar dem ännu mer, haha men nej. Älskar dem med eller utan pengar.

Sitter just nu och skakar och mår illa efter att ha hälsat på alla polacker, okej alla var att ta i men.. 20 av 60 kan vi säga. Jag är så jävla nervös inför släktträffen och alla vill bara att Annika ska vara här, jag duger inte. Haha nej men känns som det. Alla pratar om en för de tror att man inte förstår. Det är inget illa de säger men känns ju jättekul hosthost.
Nu ska jag nörda vidare här, vänta tills mamma kommer tillbaka med nyckeln till vårt rum och sedan blir det att göra sig klar.
POSSPOSS!