A N T O N I A

vet inte hur länge jag skrattat.

Kategori: allt möjligt

 

always look on the bright side of life.

Kategori: allt möjligt

Har börjat torka mina tårar och tänkt på vad jag har istället för att tråna efter något jag verkligen vill ha men vet att jag inte kan få för stunden och kanske aldrig igen.
Jag blir glad och mina mungipor letar sig uppåt igen när jag tänker på alla mina vänner, min familj och allt annat jag har runt om mig. Jag kan fan inte klaga för stunden alltså. Alla går vi igenom perioder då vi är glada eller ledsna och just nu har jag min ledsna. Men jag måste börja tänka på allt glatt istället, försöka stänga ute sorgen som gräver sig allt djupare och bokstavligen äter mig inifrån.
Det som gör mig ledsen nu kommer tyvärr vara en av dessa saker som alltid kommer att göra en ledsen, som alltid kommer att vara jobbig så länge man inte själv kan få lyckan utav det. Men jag kan inte tänka på det, kan inte ligga i sängen nå fler dar, kan inte fälla fler tårar eller ligga vaken nå fler nätter. Jag måste finna ro, få sömn och sluta torka tårarna, bli av med den konstanta oroskänslan och ångesten som fyller mig.
Nu måste jag se det fina i vardagen även om det är något så litet som nya skosnören eller att det är något bra på tvn. Får vara överdrivet positiv tills denna känsla sakta men säkert döljs, sminkas över, faller smått i glömska. För jag kommer som sagt aldrig att bli av med den helt.

norge i våra hjärtan.

Kategori: allt möjligt

face.

Kategori: allt möjligt

Sitter och väntar att tiden ska gå, provar nämligen en ny ansiktsmask. Det svider en smula och ansiktet känns lite udda, lite som om det ska ramla av. Alla säger dock att det är så det ska kännas och att den funkar asbra så nu håller vi tummarna gott folk. Vill man vara fin så får man lida pin ni vet!

sängläge x 1000.

Kategori: allt möjligt

Det är sjukt hur fort dagarna går när man inte finner någon energi eller glädje att göra något utan spenderar sina dar i sängen med tårarna och datorn som sina bästa vänner.
Fick dock ett litet ryck idag och tog och städade lite i huset med syster min. Imorgon fortsätter vi i samma spår, ska ta tag i mitt rum, ett heldagsprojekt skulle jag vilja säga.
Vill bara att tiden ska rulla på nu, vill komma ur sängen. Vill till Polen, vill ha jul och vill att punkterna på listan ska gå i uppfyllelse nu och inte om några månader...
Håller dock alla tummar och tår att när jag väl reser mig ur detta kommer det att gå bra.

det är jobbigt nu...

Kategori: allt möjligt

...men med tankarna inställda på nya planer för ett nytt stort steg i livet orkar jag med nöd och näppe med min vardag.

...

Kategori: allt möjligt

Har helt plötsligt bestämt mig för att ändra hela mig.
Träna, äta som folk, fixa håret, gå på alla sorters ansiktsbehandlingar som finns osv.
Har kommit in i någon period där jag är allt utom nöjd med mig själv och gör allt för att just du ska tycka att jag är fin.
Hoppas att det blir lite klirr i kassan snart så att man har råd med allt man vill göra så att man blir något någon vill se på igen.

it's pretty bad ass.

Kategori: video

jag vill också ha en sånhär.

Kategori: musik

.

Kategori: allt möjligt

- what sound or noise do you love?
- the sound of someone i love breathing.

var i stockholm och åkte sedan ifrån den finaste jag vet.

Kategori: allt möjligt








this is honey boo boo style.

Kategori: musik

.

Kategori: allt möjligt

Det blev ingen resa till den stora huvudstaden i Måndags, det blir imorgon istället.
Kom precis ur duschen, håret är som en hel sjö men jag orkar inte ta till hårtorken. Orkar ingenting.
Måste packa, orkar inte. Måste handla, orkar inte. Måste städa, orkar inte. Måste dock göra allt detta innan jag går och lägger mig då jag måste upp halv sex imorgon.
Det enda jag orkar är typ det enda jag inte har tid med, spela. Men ska ta tag i allt nu och göra klart det så att jag hinner spela lite ikväll. MÅSTE hinna spela, annars kommer hela helgen att kännas skit, haha.
 
 

från lax och stekta champinjoner till zombislakt och läsk.

Kategori: allt möjligt



 

det är du som får mig att skratta och gråta på samma gång.

Kategori: allt möjligt

Jag vet inte vad som har hänt med helt plötsligt har jag fått en nytändning på livet.
Nyligen nådde jag botten utav botten, hade nästan gett upp allt och tänkte att det var dags att göra sig redo för att leva på socialbidrag hela livet ut och dö ensam i en inrökt liten lägenhet med gulnade tapeter.
Men plötsligt vände det, vet inte hur och varför men jag är jävligt lycklig att det gjorde det.
Har bestämt mig för att ta tag i mitt liv, plugga, fixa material så att jag kan öppna min andra blogg osv. Livet började plötsligt att leka lite, det gör vi alla en tumme upp för.
På måndag drar jag till min fina, saknaden har grävt ett hål i hjärtat på mig och det ska bli underbart att se dig i ögonen igen, se dig le.


gårdagsmys hos fröken frida.

Kategori: allt möjligt



you know barbies new asian boyfriend, ken lee.

Kategori: video

marken var för blöt för att kratta, så jag gjorde mig en mackjävel och lite te.

Kategori: zdjęcia




ibland undrade jag vafan vi höll på med, sen kom jag på att jag gick media.

Kategori: allt möjligt



 

we're all made this way.

Kategori: allt möjligt





McIneverwenttochurch.

Kategori: allt möjligt

Helgen som passerat har nog varit den intensivaste i mitt liv på många olika punkter, men det som hänt har hänt och nu blickar jag framåt mot ljusa solskensdagar. Inga fler gråa moln ska få täcka min himmel, ett vitt litet pudermoln på sin höjd.
Idag kom Maria Ö förbi på kaffe, det var mer än trevligt och skönt att ses och prata om vad som hänt sedan studenten. Drog senare iväg med Maria H för att lämna in papper på banken, hämta datorn och handla lite grejer. Det slutade med att banken var stängd, affären hade inte det jag ville ha och i sista sekund kom jag på att jag glömt lappen till datorn. Lite lycka hade vi dock och det var inge problem, datorn funkar nu fint och alla får ta och hålla tummarna att det fortsätter så!
Nu ska jag sätta mig till rätta och titta igenom vad som är nytt bland alla de youtubekanaler som är värda att följa. Tror att det blir lite pewdiepie och McPixel, orkar inte hur dumt det är, skrattar så att jag gråter.
 

Just nu...

Kategori: allt möjligt

...är mina fina tjejer i Gävle och ser på Magic Mike. Egentligen skulle jag också med, var peppad som fan, men sov ingenting på hela natten och vaknade med jordens dunderförkylning.
Fick dock 2 nya tröjor + ett torrschampo av mamma och pappa som plåster på såren.
Tack, jag älskar er!
Pappa lagade lastbilsmat (långtradarchaufförsmat) och sen fann jag äntligen lite ro i kroppen och kunde sova åtminstone en halvtimme efter den sömnlösa natten. Vaknade sedan till doften utav kaffe och kladdkaka och mös ner mig i soffan med mamma.
Vet inte vad det är med familjen idag, men jag måste säga att det är dagar som dessa som får en att skämmas för varje dum sak man gjort och man inser hur mycket man älskar dem.
Tack för att ni finns där hur jobbig jag än är.
<3

det är som håkan säger...

Kategori: allt möjligt

...jag hatar att jag älskar dig och jag älskar dig så mycker att jag hatar mig.