A N T O N I A

-

Kategori: allt möjligt

image7

tisdag 25/3

Kategori: allt möjligt

image6
jag vill tillbaka till polen. mamma är där nu och jag är sjukt avundsjuk. jag älskar att vandra runt och kolla på galet roliga människor. jag älskar lukten av polen, det är något som gör att det luktar hemma. ah, ge mig en polenresa nu innan jag går dit. okej jag måste simma också, om jag inte tar en sjukt stor omväg, haha. och alla som undrar, apteka står för apotek. alltså dom är galna i polen, dom käkar piller för 700 personerå. seriöst, på en gata finns det typ minst 4 apotek, haha. jag gillar apoteket vid mormor, apteka över hela trappan sen längst upp står det en gång till. räcker det inte med det stora där uppe? haha plus att det står en skylt nedanför trappan med texten "apteka". jag vill till polen och träffa mormor och morfar, sen vill jag åka till zlote tarasy och träffa min hunhun kamcia.
också måste jag äta massa polsk godis, och köpa 3 ton knarkgodis, typ hårda saker som smakar fruktigt och ser smått ut som knark. och åka spårvagn, och nej polsk spårvagn är inte som svensk. jag tror att jag ska dit i sommar, jag vill dit i alla fall. ska gnälla lite på mor min.
polen är charmigt ♥

tisdag 25/3

Kategori: allt möjligt

idag är det tydligen våffeldagen, mysigt.
jag vill ha våfflor nu när jag läste det. ah ge mig våfflor med grädde och sylt :'O

alla är hos sara och har det trevligt, utom jag som sitter hemma och är sjuk.
varför ska jag alltid bli sjuk när folk ska hitta på något ?
menmen, hellre sjuk nu än på torsdag, på torsdag är det nämligen dags för timo.
ah! jag är typ kär i karln. han är juh sjukt gullig. fast det känns som att jag inte borde gå, för det är på pappas födelsedag. jag får sjukt mycket skuldkänslor så det gäller att åka till valbo imorgon och hitta något riktigt fint. fast inget kommer att toppa annikas paket. ajah, jag kanske ska måla en tavla eller nått, inte vet jag.

söndag 23/3

Kategori: allt möjligt

jag satt och tänkte på en sak. 2007 är nog det bästa men samtidigt sämsta året i hela mitt liv, av det jag kommer ihåg då. jag började umgås med folk som jag knappt pratat med innan, folk fick reda på min läggning (sjukt skönt), spenderade det mesta av sommarlovet med louise, åkte till gbg och gick på pp, firade nyår med maria och en massa mera finns att skriva på den positiva sidan, orkar inte gå in på den negativa sidan. okej nu kanske ni tycker att jag borde gjort det här vid nyår, men det orkade jag inte. så jag gör det nu. men tillbaka till sommarlov och louise. det var nog mitt lyckligaste sommarlov jag haft. okej det var ganska dystert ett tag också, men mest lyckligt. det var typ dystert när jag mådde illa av att åka karuseller, för det är det bästa som finns på sommaren ju. men jag ville bara få fram att jag saknar dom soliga dagarna när jag försökte åka skateboard med dig, och vi typ glänste och såg lyckliga ut som att vi vore bäst men om sanningen ska fram så var vi inga eliter direkt. jag saknar tiden när vi var stamkunder hos ica och det vi alltid köpte var festisar, läsk och choklad och sedan gick vi ut och satt oss i gräset under träden bakom buskarna. jag saknar tiden som mcdnörd, och kiosktant. det bästa var nog när kylskåpet gick ut med att vara en festis, jag minns hur mycket vi skrattade. jag minns den gången du jag och madde satt och tittade på en ful gammal svensks film och alla sa att tjejen hade en skitful tröja och madde bara någon minut senare skriker "meh, en sån hade jag när jag var liten, och dom där fula skorna också". jag minns att vi blev ovänner, men varför vet jag inte. jag skrek åt dig precis före festen hos sara men efter det vart vi vänner och kramades, länge. men nu har du en annan vän och jag har fortfarande inte accepterat det, det gör ont i hjärtat varje gång jag ser er gå iväg fnittrandes. 
jag saknar dig,.  louise brummz nilsson 



image4

söndag 23/3

Kategori: allt möjligt

idag var jag sådär gullig av mig och skickade iväg ett sms med texten:

jag älskar när mina öron fylls av ljudet av din röst.

jag har nog aldrig varit ärligare i hela mitt liv,.

söndag 23/3

Kategori: allt möjligt

ojojoj, oaktiv.
förlåt, jag ska bättra mig.

torsdag 13/3

Kategori: allt möjligt

förlåt men jag måste skriva det nu innan jag glömmer det. det hände i tisdags när vi satt i soffan på rasten.

Julia: nisse använder du balsam ?
Nisse: nej.  jag gör det bara hos frissan.

okej, nu är det meningen att alla ska skratta ett HAHAHAHAHAHAHAHA,
maria och jag hade sjukt kul åt det i alla fall :'>


torsdag 13/3

Kategori: allt möjligt

idag var jag hos farbror doktorn, fast det var en kvinna. jag åkte till hälsocentralen med pappa och pratade om mitt öronproblem som jag haft sedan födseln, (snark). hon frågade mig om en massa saker, bla. om när jag var på ÖNH sist, och jag hade totalt hjärnsläpp men kom på att det var i trean sist för jag skulle vara lucia samma dag. hon frågade hur länge jag haft tinitus och jag svarade att jag haft det sedan ungefär fyran men inte insett att jag hade det förrän typ, sexan. ajah, anyway. fick göra ett hörseltest, jättekul. man vet liksom redan att man är typ döv på ena örat också ska dom göra hörseltest på en så att dom kan säga en sak som får hela självförtroendet att sjunka liksom: ah, du är typ döv på ena örat. okej detlåter inte så hemskt för er, men för mig är det det. speciellt när man hört det typ 5463 gånger. menmen, tror att jag ska duscha nu och vänta tills klockan blir 23, ska ringa jonas och bli lite lycklig i själen då.

torsdag 13/3

Kategori: allt möjligt

idag mina vänner är det endast 6 dagar kvar tills jag fyller år, trevligt.

rekord till mig allihopa, jag har pratat i telefon med en människa jag aldrig träffat. två gånger. det är värt en applåd.
men det är inte svårt att prata med honom, han gör mig lycklig i hela kroppen, typ som när man ser dom första blommorna slå ut. om man inte är en vårhatare då, för då springer man med saxen efter alla blommor. men nu antar vi att ni inte är vårhatare. min mamma började ställa typiska mammafrågor till mig vid maten igår. hon fick reda på att jonas var 18, haha typ honfickpanik.se. det var lite kul att se att mamma bryr sig om mig i alla fall. även om det inte märks liksom. min syster satt och asgarva när mamma frågade vem han var, jag mumlade mest, och annika skratta halsen hes. eller nästan i alla fall.  jag har inte skrivit hälsodagbok på två dagar, dags att göra det nu känner jag.

söndag 9/3

Kategori: musik



im not okay (i promise) - my chemical romance

världens största öronorgasm :''D

lördag 8/3

Kategori: allt möjligt

idag är det internationella kvinnodagen, idag brudar ska ni fria.
men, jag satt och tänkte på en sak, hur kul är det och fria som tjej? hela grejen är väl att killen ska göra det? så lyder min mening iallafall, fast... jag tycker att det är gulligt att tjejer får göra det.

om en man skulle fria till mig skulle jag inte vilja att han gick ner på knä, fatta vilken pinsam situation. och han skulle aldrig få göra det i tv heller. asså, mitt drömfrieri skulle vara att han mitt under en myskväll bara sa det, man typ sitter i soffan och tittar på film och han bara säger det, rakt ut. inget "gå-ner-på-knä-mitt-under-en-fin-middag-med-mina-favoritblommor-levandeljus-och-direktsänt-på-tv-är-det-också-frieri", utan det ska komma som vilken fråga som helst. det skulle vara mysigt tycker jag.

lördag 8/3

Kategori: allt möjligt

igår hade jag min bästa dag på länge, jag fick se kent.
jag fick gåshud och började nästan gråta när dom kom ut på scen, hah. jonas vinkade, seriöst, jag har sett han vinka. fattar ni hur glad jag blev? det flög ett rus genom hela kroppen och jag blev alldeles varm om hjärtat, och samtidigt så flög mina läppar upp i ett leende, fattar ni? ett leende. jag ler inte utan vidare. jag skulle fått en kram av jonas, men.. vi var tvugna att åka, och precis när jag satt i bilen ringer telefonen och jag hör; vi är vid ingång 4. SERIÖST? jag blev så jävla arg så att jag börja gråta. men jag är fortfarande glad i hjärtat tack vare kent, jonas vinkning, och, jag har hört han i telefon, it made my day så att säga.  

torsdag 6/3

Kategori: allt möjligt

jag orkar inte skriva nu, allt är bara skit och allt är faktiskt skolans fel.
skriver senare när jag orkar.

onsdag 5/3

Kategori: video



haha, humor på antonia-nivå :)

onsdag 5/3

Kategori: allt möjligt

jag är trött, för trött. jag kom upp en halvtimme senare än beräknat ur sängen imorse, fick inte så mycket tid till att träna på provet. tänkte skriva min dag i punktlista, går bättre så, haha.

drama.
tränker inte säga något om det, förutom att det var helt ok.
missade matte-provet pga. det. har prov imorgon istället.

Engelska.
skrev om dave lepard och crashdïet, men jag hittar ingen info så jag funderar på att byta till afi eller smashing pumpkins.

musik.
hade musikredovisning som skulle in både muntligt och skriftligt. jag skrev om mcr, konstigt haha. uhm jag glömde att skriva vart dom kom ifrån ;s men jag sa det på den muntliga redovisningen iaf. det gick bättre än förväntat, och min var den enda som höll på i 10 minuter som den skulle göra, kanske för att jag spelade 1 hel låt och 2 snuttar, haha. men jag är nöjd med den i alla fall.

lunch.
finns inte så mycket att säga förutom att det var pannkakor och att sara, matilda och jag pluggade som psykfall på so-provet.

so.
sara, matilda och jag hade so. nervösa som fan. men jag tror att mitt prov blev bra, fast jag skrev om migrationshistorien typ halva tiden, haha. och jag vet att jag hade fel på en sak för johanna sa det, och typ alla hade gjort fel på den.

idrott.
hade teori, vi ska tydligen föra hälsodagbok i 2 veckor. jag vill inte. jag väger ton .__.

senare idag är det dans, jag kan den inte, ska gå och träna lite tror jag. hoppas vi inte ska köra diagonal, för jag fattar ingenting av det, haha.

måndag 3/3

Kategori: allt möjligt

förlåt, men skulle bara säga något i stil med "min blogg är fulare nu än innan". haha ville göra en förändring men det blev bara stört.

måndag 3/3

Kategori: musik



all i want is you - Barry Louis Polisar

jag är besatt tror jag, eller jag VET att jag är besatt. Ursäkta all denna bloggning, men jag måste, är besatt. jag är nog en såndär människa som kan bli besatt av allt väldigt lätt.  

måndag 3/3

Kategori: musik



are you gonna be my girl - jet

ska lära mig den på basen, jag är lite smått kär i låten tror jag :)
jo, jag kom på en sak. jag fyller år om 2 veckor och 2 dagar, emma sa det till mig imorse.

måndag 3/3

Kategori: allt möjligt

idag var det en såndär seg dag. Det var skola, och jag är redan skoltrött, damp på gympan hade jag också.
VEMFAN GÅR TILL KONSUM ENEN OCH BER OM ETT JÄVLA KVITTO?
störda människor kanske. sedan var det syslöjd och allt går åt helvete, asså sy en kjol är nog inget för mig.
Den ska vara typ svart med hängslen, så idag sydde jag ihop den för att testa storleken på amanda, (amanda ska få den) och... hon kunde fan varit gravid i den, haha hur misslyckad är inte jag på syslöjd?
Sen var det bara att cykla hem och äta för att sedan cykla vidare till kulturskolan. Fast jag behövde inte cykla, pappa bad oss att ta bilen så att vi kunde åka och handla på ica sen, SUCK, haha. Jag hade inte med mig låten som jag skulle spela heller, så Per var lite gullig sådär och rota bland alla sina skivor, och den högen var inte liten må jag säga, han leta på i wish med stevie wonder, den var inte lätt må jag säga. Eller om man lär sig gången är den ganska enkel, för den går lika hela tiden. Sen blev jag tvingad att åka till ica med syster, vi unnade oss en aftonbladet och saft för att vi varit så duktiga och handlat :) När vi skulle laga mat fick jag skala potatis som vanligt, stackars mig. Syster skulle dela den och herregud va hon skrämde livet ur mig. Hon flög till och stack fingret under vattenkranen och skrek "JAG SKAR FINGERTOPPEN AV MIG". Haha, jag trodde det fan tills jag såg det, det var bara ett hack, eller det var ett jävligt stort hack. Men fingertoppen satt kvar iallafall. Annika skrek, jag skrek, pappa fattade ingenting. Jag fick springa iväg och fixa sager att tvätta/lägga om hennes finger med, haha pappa leta plåster :) stackars mig, får fixa allt i familjen, haha. Men maten blev klar tillslut, och god var den trots min systers lilla missöde. sen hamnade jag här och ja.. det var väl det jag hade att säga.